Q&A Smartline Madara Hotel

Întrebări și răspunsuri [10]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Smartline Madara Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    anul acesta daca a fost cineva? trimisă de: gligorjinar - în [27.06.15 04:11:23]

    In sezonul 2015 a fost cineva? Merg prima data in Bulgaria Cateva pareri sau sugestii. Multumesc!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1136

    drumul pana in centrutrimisă de: nick53 - în [25.03.15 09:54:09]

    Buna. Pentru 1 Mai, as vrea sa stiu drumul pana in centru, este lung, se urca/coboara pe scari? la plaja nu ma intereseaza in perioada asta. Multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1961

    Piscina interioaratrimisă de: nick53 - în [18.03.15 11:35:44]

    Buna, as vrea sa stiu daca a fost cineva in luna Mai la Madara la piscina interioara pentru ca in aceasta perioada asta este de baza. Cat este de mare, oare va fi inchesuiala, este calda apa? Pe site-ul oficial al hotelului spune ca este incalzita dar eu cred mai mult in ce spun cei care au fost acolo. Multumesc anticipat
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1756

    Paste la hotel Madadatrimisă de: iordache73* - în [06.05.11 10:04:04]

    A fost cineva de paste sau 1 Mai la hotel Madara? Daca da ,poate posteaza cateva impresii legate de sejur,deoarece peste o luna imi fac concediul la acest hotel
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2405

    camera dubla superioara hotel madaratrimisă de: iordache73* - în [10.04.11 20:20:09]

    Merg in perioada 8 - 15 iunie la hotel Madara , iar lucrul care ma intereseaza este daca camerele duble superioare au vedere la piscina?
    26 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3775

    [Fără titlu]trimisă de: hlli - în [16.09.10 13:19:14]

    Nu stiu daca aici ar trebui postata rugamintea mea.....asa ca incerc..... M-ar interesa raspunsul oficial al H. Madara primit de unul din turistii ce a fost acolo in perioada 06-13.09.2010. L-am vazut, nu am reusit sa i-l inteleg integral (nu stapinesc limba engleza) si acum nu-l mai gasesc. Singura urma care ar mai fi, este redata mai jos ( dar se pare ca mesajul a fost sters ) "Mi-au raspuns prin mesaj personal. Redau comunicatul lor copy-paste. "Dear Mr. Sava, Unfortunately incidents like this can happen everywhere. T [. ..." Am fost acolo in acea perioada, am asistat la citeva discutii intre pagubiti si personalul hotelului, pe unele le-am mediatizat (in limba germana). Lamuririle pe care le dadea personalul hotelului privitor la parcare si siguranta autovehicolelor erau contradictorii in cadrul aceleasi discutii.....si total diferite de la o zi la alta. Jignitor si umilitor !!!!! Pacat !!!! Si nu a fost singurul incident de genul asta. Au mai fost pagubiti de portofel, in barul receptiei, o familie de finlandezi.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2193

    [Fără titlu]trimisă de: hlli - în [02.09.10 22:13:23]

    Iata-ma cu citeva zile inainte de plecare. Am incercat sa introduc in GPS datele de destinatie - ZLATNI PJASACI - si nu reusesc. Cine are un GPS BECKER a reusit ca destinatie finala sa adauge aceasta ? Sau ar trebui setat pe alta destinatie? Cu multumiri
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2143

    [Fără titlu]trimisă de: hlli - în [23.08.10 19:42:40]

    Multumesc celor care mi-au raspuns. As mai dori sa alfu despre SHUTTLE BUS. Circula ? Se respecta programul de circulatie? Transportul este confortabil? Este statia aproape de H. Madara? Cu multumiri
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2314

    [Fără titlu]trimisă de: hlli - în [23.08.10 11:28:22]

    Buna ziua tuturor!!! Fiind din partea de vest a tarii, m-am orientat pina acum catre alte destinatii. Dar am zis sa incerc un sejur si in Bulgaria. Voi fi in Nisipurile de Aur, H. Madara, in perioada 06 -13. 09. 2010. De aceea tin sa aflu pareri cit mai multe. M-am cam documentat si lamurit in multe probleme. Ce nu reusesc sa aflu este daca se fumeaza in spatiile publice. Am aflat de o lege cu aplicare din 01. 06. 2010, care prevede ca nu se fumeaza in spatiile publice. Fumatorii vor intelege nelinistea mea. Sa stai la o terasa, sa bei o cafeluta... sau ce mai doresti... si sa nu fumezi? !!! Cu multumiri si... astept vesti favorabile!!!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2266

    [Fără titlu]trimisă de: stefan40 - în [07.04.10 10:25:13]

    Merg in iunie la hotel Madara (Nisipuri ... ) si as vrea sa aflu cateva detalii in legatura cu varianta de drum, hotel si orice e bine de stiut. Stefan40 din bv.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2161

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Smartline Madara Hotel
    pagină generată în 0.018853902816772 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]