Tot ce ai nevoie pentru o vacanta frumoasa

In primul rand, as vrea sa incep prin a le transmite celor care citesc review-uri sa nu se sperie, ci sa astepte sa vada ei insisi hotelul respectiv ca sa isi poata forma o parere.
Am ajuns dimineata la Hotel Madara. Nu l-am nimerit din prima, asa ca poate ar fi recomandabil sa va stabiliti repere de acasa pentru a nu pierde timpul cautandu-l. Masina am parcat-o in fata hotelului.
Camerele sunt suficient de mari si curate. Nu am avut niciun motiv sa ne plangem.
Masa a fost ok. Micul dejun, din cate am observat, e cam acelasi la majoritatea hotelurilor din Nisipurile de aur. In fiecare dimineata aveam branza, cascaval, ceva mezeluri, pate, oua (fierte, omleta), rosii, castraveti, clatite, cereale, dulceata, fructe, dulciuri, lapte, ceai, sucuri. E adevarat ca mezelurile nu erau de cea mai buna calitate, dar se puteau evita, existand alte variante.
La pranz si cina erau doua feluri de ciorba, niste preparate cu carne, legume la cuptor, salate, prajituri si fructe. Carnea, dupa gustul meu, mi-ar fi placut sa fie mai facuta, dar am observat nemti care ziceau ca ar fi vrut-o mai cruda. Deci conteaza mult cum esti invatat.
Piscina este mare si curata. Era mai greu sa gasesti sezlong pentru ca multi isi lasau prosoapele peste noapte. Langa piscina era si masa de tenis. Noi am jucat tenis si biliard, dar mai erau si alte variante de sporturi.
Plaja nu este neaparat aproape, dar nu se pune problema sa obosesti pana acolo. Putina miscare nu strica si oricum nu e mai mult decat facem majoritatea dintre noi zilnic pana la statia de metrou sau autobuz. Asa ca nu e un efort cat sa-ti strice vacanta.
Noi am fost foarte multumiti, dar nici nu avem niste pretentii iesite din comun, plus ca nu stam sa cautam nod in papura la orice. Dimpotriva, daca esti in vacanta e bine sa te bucuri de toate si sa nu lasi mici amanunte sa-ti atraga atentia.
Trimis de Ana G in 20.06.13 18:01:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana G); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun, echilibrat, tonic review de debut.
@Ana G: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Apr.2023 O vacanta distrusa — scris în 19.04.23 de peny67 din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai urat concediu - la Madara — scris în 02.08.21 de ux121489 din PRAHOVA
- Jul.2021 4 stele niciodată — scris în 26.07.21 de Laurada2207 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2019 Bine, frumos, curat... dar cu rezerve! — scris în 18.09.19 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Destul de decent — scris în 07.09.18 de Andrei1996 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur Hotel Madara — scris în 11.06.18 de addrian.radu din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur foarte frumos — scris în 04.09.17 de Marius Stef din SIBIU - RECOMANDĂ