Concediu foarte reusit. Hotelul este ingrijit, curat, mancare foarte diversificata, situat intro zona linistita. Piscinele curate dar cam aglomerate, multi preferand sa stea la piscina decat sa mearga la plaja.
Este cam la 20 min de mers lejer pana la plaja dar drumul merita fiind relaxant.Cu parcarea se rezolva cu baiatul de la receptie , contra unei mici atentii (10 leva)eu am facut rost de parcare chiar la intrare in hotel.
Bautura este in totalitate autohtona dar de calitate destul de buna (de la bere, vin, cognac etc. ). Sucuri doar la dozator, iar cocktailuri contra cost (5-10 leva). In camere se face curat zilnic si nu trebuie sa va faceti probleme cu lucrurile de valoare, pt ca nu dispare nimic.
Statiunea e frumoasa dar relativ scumpa totul fiind mai scump decat la noi (suveniruri, tiribombe pt copii, bauturi). Pe plaja este de preferat sa-ti iei bautura de la supermarket (pe plaja o bere la halba 4 leva~10 lei, la fel si sucul).
In concluzie merita o vacanta la Madara, mai ales daca aveti si copii fiind un hotel linistit, noaptea nu se aude muzica si te poti odihni bine.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simib); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Merg in iunie la hotel Madara ... NOTA WM6: am mutat aceasta intrebare la rubrica special destinata acestui scop din pagina Hotelului; vei putea astfel primi informatii mai multe, de la mai multe persoane.
- Apr.2023 O vacanta distrusa — scris în 19.04.23 de peny67 din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai urat concediu - la Madara — scris în 02.08.21 de ux121489 din PRAHOVA
- Jul.2021 4 stele niciodată — scris în 26.07.21 de Laurada2207 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2019 Bine, frumos, curat... dar cu rezerve! — scris în 18.09.19 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Destul de decent — scris în 07.09.18 de Andrei1996 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur Hotel Madara — scris în 11.06.18 de addrian.radu din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur foarte frumos — scris în 04.09.17 de Marius Stef din SIBIU - RECOMANDĂ