Am gasit destul de greu hotelul cu toate ca am avut harta si indicatii de aici de pe site. Locul de parcare a trebuit platit, dar macar a fost in fata hotelului. Am ajuns destul de tarziu la hotel asa incat nu am avut probleme la check in, ne-am cazat imediat.
Superba camera, mare, curata, mobilata si cu pat suplimentar pentru copil gratuit, balcon mare cu suport de uscat prosoapele. baia la fel, spatioasa si funcionala (am avut camera dubla superior cu vedere la piscina).
Am fost multumiti de animatori, de locurile de joaca pentru copii si de piscina. Problema mare mi s-a parut mie la servicii si mancare.
All Incluisive inseamna ca iti ofera cate ceva de mancare in fiecare momental zilei, dar dupa masa de pranz pana la cina de la ora 18 nu gaseam sa ii dau de mancare copilului decat prajiturile acelea oribile de care am vazut ca s-a plans mai mult lume. Am avut si cateva discuti la receptie pe tema asta, pentru ca pe contractul nostru scria ca intre 16.30-18.00 gasim clatite si frute, ceea ce nu se intampla decat daca aveai noroc. Plus cei care te serveau vociferau daca cerei doua portii de clatite, de exemplu (imaginati-va ca o portie inseamna doua bucatele, eu luam pentru mine si pentru copil). Iar ce se servea la masa mi s-a parut de o calitate mult prea slaba pentru un hotel de 4 stele. Mezeluri si branzeturi dintre cele mai proaste. Iar pentru pranz si cina erau 4 feluri de mancare si 4 feluri de garnituri + antreurile acelea groaznice. Poate sunt eu mai mofturoasa (sau am avut inainte si experienta de hotel de 5 stele), dar s-a intamplat sa nu am ce sa aleg de mancare pentru copil si sa sfarsim cu cartofi prajiti si ketchup.
Asta si faptul ca pana la mare e o distanta considerabila de parcurs cu pasi de copil a fost motivul pentru care eu am decis sa nu mai aleg Hotel Madara pe viitor.
Trimis de sndlsc in 04.07.12 12:22:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Duni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sndlsc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

@sndlsc: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Apr.2023 O vacanta distrusa — scris în 19.04.23 de peny67 din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai urat concediu - la Madara — scris în 02.08.21 de ux121489 din PRAHOVA
- Jul.2021 4 stele niciodată — scris în 26.07.21 de Laurada2207 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2019 Bine, frumos, curat... dar cu rezerve! — scris în 18.09.19 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Destul de decent — scris în 07.09.18 de Andrei1996 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur Hotel Madara — scris în 11.06.18 de addrian.radu din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur foarte frumos — scris în 04.09.17 de Marius Stef din SIBIU - RECOMANDĂ