Pe scurt va voi spune asa. Curat in fiecare zi, mancare diversa si proaspata, piscina interioara mica cu apa neincalzita, piscina exterioara micuta dar curata, sezlonguri si umbrelute gratuite. Ok din punct de vedere hotelier.
Loc de parcare 10 leva pe zi. deci din prima am lasat 80 de leva.
Apoi la casele de schimb valutar ATENTIE MAREEEEE!!! Nu schimbati decat la cele care au pretul afisat si la vanzare si la cumparare altfel va luati cea mai MARE TEAPA!!! Vreti sa schimbati cu 1,90 si va schimba cu 1,57. Aveti mare grija.
Noi am facut si cateva poze cu aceea casa de schimb care ne-a dat chitanta in alb fara sa treaca nimic iar cand am cerut explicatii ni s-a spus ca asta e Bulgaria. Frumos nu? Parca numai romanii fura. Altii nu. I-am zis ca o sa chem politia la care mi s-a raspuns in doi peri... ok, e totul legal poti sa o chemi.
Mi s-a ridicat instant tensiunea la impertinenta bulgarului.
Apoi cand am iesit din chichineata lui de schimb valutar, doua fete vroiau sa schimbe si ele. La nervii mei am inceput sa le zic in romaneste sa nu intre dar ele nu stiau romaneste. Am realizat dupa, cand bulgarul le-a intrebat, Do you speak english? Mamaaa nu stiu cu ce viteza am schimbat radical limba si le-am zis in engleza sa se duca oriunde sa schimbe si nu acolo. Si am reusit sa le salvez. Eram in stare sa stau la usa lui si sa-i intorc din drum pe toti care vroiau sa intre, doar sa ii arat ce inseamna sa inseli oamenii.
Asa ca dragii mei vizionati pozele tineti minte ce va zic si uitati-va bine la afisajele din fata caselor. Daca nu, macar nu dati banii din mana si intrebati mai intai care e cursul. Nu va lasati pacaliti de cei mai ,,corecti" oamenii de pe planeta. Numai bine si sejururi cat mai placute si fara peripetii. !!!
Trimis de malina_alina33 in 12.07.11 17:16:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (malina_alina33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@malina_alina, bine ai venit pe site si in comunitate. In general cei care au cate o experienta negativa legata de vacanta lor, acorda note foarte mici, extrem de subiective, serviciilor de care au avut parte. Ma bucur ca la tine nu a fost cazul si ti-ai pastrat echilibrul in ceea ce priveste conditiile hotelului vis/a/vis de experienta trista de la casa de schimb.
Cat au costat cele 8 zile de cazare?
Buna, la ce agentie ai gasit sejurul cu acest pret?
---------------------------------------------------------
Nota webmaster:
ATENTIE: numele agentiilor doar prin mesaj privat!
Parca alltour, dar ma uit acasa si iti spun mai sigur. Biletele le-am luat prin martie si am prins si reducerea de 20%
-----------------------------------------------
Nota webmaster: ALLTOUR este agentie de turism recomandata de AmFostAcolo pentru destinatia Bulgaria
Altours, asa se numea agentia, scuze pt intarziere
- Apr.2023 O vacanta distrusa — scris în 19.04.23 de peny67 din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai urat concediu - la Madara — scris în 02.08.21 de ux121489 din PRAHOVA
- Jul.2021 4 stele niciodată — scris în 26.07.21 de Laurada2207 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2019 Bine, frumos, curat... dar cu rezerve! — scris în 18.09.19 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Destul de decent — scris în 07.09.18 de Andrei1996 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Sejur Hotel Madara — scris în 11.06.18 de addrian.radu din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur foarte frumos — scris în 04.09.17 de Marius Stef din SIBIU - RECOMANDĂ