Am fost la Slavuna in perioada 25 iunie-5 iulie 2014, chiar la 3-4 zile dupa inundatiile din Albena. Am plecat cu emotii, pentru ca informatiile privind situatia de acolo nu erau tocmai bune, dar am zis sa incercam macar, si bine am facut.
Am ajuns acolo la ora 10.00 si am fost cazati imediat, fara spaga, si ne-au spus sa revenim dupa ora 14.00 pentru bratari.
Camera OK, putin ingramadita baia, curatenie, lenjerii si prosoape schimbate la 2 zile, sau chiar zilnic atunci cand a fost nevoie.
Mancarea foarte buna, la restaurant Gergana (puteam manca si la Mura, dar aici mancarea nu era la fel de buna).
Echipa de animatie, super profi, cei mai buni de pana acum din concediile noastre in Bulgaria.
Piscina de la Gergana, mai ales cea de copii, a fost grozava, mai ales ca o perioada din sejur nu s-a putut intra in mare deoarece era apa foarte rece.
Singurul lucru pe care l-as putea reprosa este distanta destul de mare fata de zona de agrement din Albena.
Cat despre informatiile privind situatia grava creata in urma inundatiilor si epidemiile din zona, s-au dovedit exagerari.
Trimis de danany in 09.07.14 11:15:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danany); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si eu am avut bilet acolo, dar din pacate ne-au directionat catre Malibu
- Aug.2022 Se putea și mai bine! — scris în 18.08.22 de ux126772 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand!! — scris în 10.08.22 de ux126592 din SâNGEORZ-BăI [BN] - nu recomandă
- Jul.2018 Personal nu recomand acest hotel — scris în 06.08.18 de bogu din ORADEA - nu recomandă
- Jun.2017 Slavuna - Un hotel ieftin şi (destul de) bun, între pădure şi mare — scris în 06.05.18 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Slavuna - dureros — scris în 01.02.17 de roxanaserban din IAşI - nu recomandă
- Jun.2016 Concediu de nota 9.50 — scris în 10.07.16 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Slavuna - Albena — scris în 21.11.17 de adiana din BOTOşANI - RECOMANDĂ