Q&A Slavuna Hotel [Complex Gergana]

Întrebări și răspunsuri [7]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Slavuna Hotel [Complex Gergana]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    2019trimisă de: prichindica - în [15.10.19 11:09:25]

    Buna ziua! A fost cineva anul acesta la Slavuna? Imi poate spune mai mlte despre mancare: gratare, lobby bar, etc. Divertisment gen spectacole, concursuri, etc sunt si pt adulti? Vreau sa aleg intre Boryana si Slavuna, dar nu sunt decisa. Multumesc anticipat
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 310

    Ce-mi recomandati? trimisă de: LALZ - în [14.07.16 14:50:45]

    Buna ziua. Ma confrunt cu o problema si as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Am rezervat o camera la Hotel Slavuna pt data de 4.08.2016 pt 2 adulti si 2 copii. Mai am si al treiiea copil pe care l-am trecut pe contractul de inchiriere a unei alte familii care intre timp din motive personale a renuntat la contract. Ce as putea sa fac eu acum, cum pot sa-mi iau al treilea copil in cocediu daca nu e trecut pe contractul meu? Pot sa platesc separat pt el consumatia? Mentionz ca nu am nevoie de o camera mai mare. Ne descurcam cu camera care am inchiriat-o deja. Va rog sa-mi dati un raspuns daca se poate
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1157

    Info Slavunatrimisă de: sandelki - în [04.02.16 12:49:47]

    Buna ziua. As avea, desi pe alocuri am gasit ceva raspunsuri, cateva intrebari : 1. parcarea se plateste separat? sau doar acel tichet de intrare in Albena, platit la receptie. se vaneaza locurile de parcare? e voie pe iarba... pe aleile de langa hotel? sa nu ma trezesc cu masina '' saltata ''... de politie sau mai rau, de '' meseriasi '' :) 2. sezlongurile cu salteluta si umbrele sunt incluse in allinc. ? 3. cam care ar fi camerele cu vedere buna la mare? (ex. : de la 601 la 610) Multumesc!
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1729

    Divertismenttrimisă de: prichindica - în [05.01.16 14:41:49]

    Buna ziua! Am rugamintea ca sa imi scrie si mie cineva cateva cuvinte despre divertismentul din Slavuna. Anii anteriori am stat la Nona si la Dobrotitsa. Singurul motiv pentru care as dori sa schimb Nona cu alt hotel ar fi divertismentul (care a fost nul la Nona). Multumesc anticipat
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1462

    sejur Slavunatrimisă de: yuliansch - în [26.08.15 16:38:01]

    Buna. Am vrea pentru anul viitor sa mergem la Slavuna si as vrea sa intreb daca stie cineva cat a costat anul acesta (cu aprox.) un sejur de 7 nopti A. I. pentru 2 adulti si un copil de 10 ani, in timpul sezonului (iulie-august). Multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1549

    Hotel Slavuna sau Gergana? trimisă de: galinescu_adina - în [19.02.13 15:30:46]

    Buna ziua, incerc sa aleg intre hotel slavuna sau gergana pentru o vacanta, in luna iunie-iulie, avand in vedere ca am doi copii mici. Cine ma poate ajuta cu informatii privind posibilitatea de joaca a copiilor, camerele au doar un pat dublu si o canapea extensibila? sau nu? si orice ma poate ajuta sa aleg intre cele doua hoteluri pentru conditii bune. va multumesc.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2495

    sejur slavunatrimisă de: dia - în [23.01.13 09:34:00]

    buna ziua. am luat bilete la acest hotel pentru sfarsitul lui iunie si as dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva informantii. daca in meniu exista si mancare pentru cei mici, adica cereale, lapte, cozonac, daca este supa, carne fiarta, legume. am un baietel de 1,3 ani si vreau sa stiu daca voi avea ce sa-i dau de mancare. ce restaurant recomandati din cele doua, mura sau gergana. as dori sa mai stiu daca sunt paturi matrimoniale si patut pentru copii. va mulumesc.
    34 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2722

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Slavuna Hotel [Complex Gergana]
    pagină generată în 0.010890960693359 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]