Buna ziua!
Am ramas foarte impresionata de serviciile hotelului Slavuna! Este foarte frumos renovat, camerele sunt foarte spatioase, chiar daca au 1 pat matrimonial imens si o canapea extensibila.
Menajerele iti faceau curat in camera in fiecare zi, lenjeria fiind schimbata o data la 2 zile.
Tot personalul foarte amabil, vorbeau putina engleza dar te puteai intelege cu ei.
Mi-a placut foarte mult ca mancarea era schimbata in fiecare zi si foarte diversificata! Dimineata se mergea foarte repede la omleta, clatite, etc. pe care ti le facea pe loc.
Pool bar-ul si animatia incepea in fiecare zi de la ora 10.30.
Puteti beneficia atat de pool bar-ul de la Gergana cat si de piscinele hotelului Mura.
Piscina hotelului Gergana era imensa, curata si foarte frumos decorata. In piscina adultilor se afla o perdea de apa foarte frumoasa. Existau si 2 piscine pentru copii!!
Animatorii antrenau atmosfera non stop, acestia fiind apreciati de toata lumea pentru activitatile din timpul zilei cat si pentru serile tematice care nu durau mai mult de ora 23:00.
Plaja era curata chiar daca mai gaseai pe ici pe colo un chistoc de tigara. Nisipul era foarte fin, acesta fiind curatat in fiecare seara de o masina.
Daca aveti intrebari referitoare la serviciile hotelului Slavuna sau despre statiune va stau la dispozitie!!
Trimis de criionescu* in 14.09.13 15:59:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (criionescu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@criionescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pe plaja erau incluse sezlonguri pt. fiecare masa!
La ce distanta este de plaja?
La masa, se puteau gasi preparate si pentru copiii?
Parcarea este ok?
- Aug.2022 Se putea și mai bine! — scris în 18.08.22 de ux126772 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand!! — scris în 10.08.22 de ux126592 din SâNGEORZ-BăI [BN] - nu recomandă
- Jul.2018 Personal nu recomand acest hotel — scris în 06.08.18 de bogu din ORADEA - nu recomandă
- Jun.2017 Slavuna - Un hotel ieftin şi (destul de) bun, între pădure şi mare — scris în 06.05.18 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Slavuna - dureros — scris în 01.02.17 de roxanaserban din IAşI - nu recomandă
- Jun.2016 Concediu de nota 9.50 — scris în 10.07.16 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Slavuna - Albena — scris în 21.11.17 de adiana din BOTOşANI - RECOMANDĂ