Am ajuns in Albena la ora 12:30. Ajunsi la hotel, ne-a dat bratarile de ALL INCLUSIVE si ne-a indrumat spre restaurant, spunandu-ne sa ne intoarcem la receptie la ora 14:00, pentru a primi camera.
Lenjeria si prosoapele erau schimbate se schimbau la 2 zile...
La restaurant era foarte multa mancare pentru toate gusturile. Dimineata nu se astepta mai mult de 5-10 minute pentru clatite, omleta, jofre, etc.
Pentru fiecare camera erau gratuite 2 sezlonguri si o umbrela, de care am beneficiat in fiecare zi.
Piscina de la Gergana era foarte frumoasa. Existau 2 pentru copii, una dintre ele avea si tobogan si inca una pentru adulti.
Animatorii au fost de nota 10+ deoarece intretineau atmosfera atat seara cat si ziua.
Ospatarii debarasau imediat mesele. NU a trebuit sa asteptam dupa o masa libera.
La anul cu siguranta vom reveni tot pentru un sejur de 10 zile la acest hotel. Nu am nimic de reprosat.
Daca aveti intrebari va raspund cu mare drag!!
Trimis de maria_mari in 07.09.13 14:26:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maria_mari); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maria_mari: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Imi puteti spune ce distanta este pina in centrul statiunii?
@antonirev: e cel mai depărtat complex din Albena, față de centru (supermarket Aldo), spre sud. Dar nu e foarte mult de mers, maximum vreo 2 km. (1/2 h mers lejer).
- Aug.2022 Se putea și mai bine! — scris în 18.08.22 de ux126772 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand!! — scris în 10.08.22 de ux126592 din SâNGEORZ-BăI [BN] - nu recomandă
- Jul.2018 Personal nu recomand acest hotel — scris în 06.08.18 de bogu din ORADEA - nu recomandă
- Jun.2017 Slavuna - Un hotel ieftin şi (destul de) bun, între pădure şi mare — scris în 06.05.18 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Slavuna - dureros — scris în 01.02.17 de roxanaserban din IAşI - nu recomandă
- Jun.2016 Concediu de nota 9.50 — scris în 10.07.16 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Slavuna - Albena — scris în 21.11.17 de adiana din BOTOşANI - RECOMANDĂ