Asa cum am pormis, voi reveni cu impresii din al doilea an la Hotelul Slavuna din Albena. [vezi impresiile de anul trecut aici - nota webm]
Pentru inceput voi spune ca drumul pe care am mers noi (pe la vama veche) a fost refacut de catre bulgari in proportie de 85%. Deci, a fost ok, foarte putine gropi, se mergea usor, nu aglomeratue, etc, ce gasesti la noi.
Ne-am cazat foarte repede, camera cu vedere si la piscina si la mare. Foarte frumos!
In fiecare zi se facea curat in camera + schimbat prosoape. Asternuturile s-au schimbat de 2 ori cat am stat noi acolo.
Cei de la hotel au fost foarte amabili, inclusiv cameristele. Te intampinau cu zambetele pe fata, chiar daca nu am dat nici o "spaga", inclusiv in ziua in care am plecat.
Animatie era la hotelul vecin, gergana, in fiecare seara. Se putea vedea/auzea si de la balconul camerei, daca nu aveai chef sa iesi (ceea ce la noi nu s-a intamplat).
Mancare din belsug, si in marea majoritate buna. Chiar m-am uitat special pt. ca am vazut ca unii dintre cei care posteaza aici au avut experiente neplacute cu mancarea "refacuta". Aici nu a fost cazul. Fructe din belsug: mere, pere, struguri, nectarine, piersici, pepene verde si galben, portocale, grefe. Prajiturile nu prea ne-au incantat: toate cu creme viu colorate. In afara de baclava, sarailie si pandispan, nu prea am mancat altceva. In schimb, tocatura nu prea ne-a placut: pentru carnati si chiftele era aceeasi, si un gust specific lor, cred.
Oricum, a fost foarte frumos, si la anul, daca ne da Dumnezeu sanatate si Bani :) tot acolo vom merge, mai ales ca ne-au dat si o carte de vizita pentru rezervare direct la ei.
Mergeti cu incredere! Noi nu am avut experiente neplacute!
Trimis de ana78 in 23.08.12 15:01:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
As dori sa stiu prin ce agentie ati facut rezervarea deoarece si eu am 2 copii unul de 14 ani s o fata de 3 ani si nu stiu cum sa rezerv, adresa de mail pt date este [****]
====
datele personale, conform regulamentului, se transmit doar prin mesaje private
@sorindezmi: prin agentia [***]
===
web : este interzisa mentionarea agentiilor din RO pe site-ul AFA.
@Ana78 :
Asa cum scrie in mai multe locuri pe aici, mentionarea agentiilor este interzisa explicit (si) pe acest site (indiferent daca e referire pozitiva sau negativa). Vezi, de exemplu, textul scris cu rosu mai jos.
Aceste informatii se pot trimite insa prin mesaje private.
@ana78: Am înţeles că aveţi o carte de vizita de la Hotel Slavuna, aş dori să intru în posesia nr de telefon deoarece cele de pe net sunt inactive
@ana78: buna, imi poti da si mie nr de telefon de la hotel.
multumesc,
@ana78: buna, si ne poti trimite si noua adresa de rezervare direct la hotel?? mersi anticipat! andreea
buna, as vrea si eu nr de tel al hotelului, daca nu te superi
@ana78: Buna ziua. va rog sa-mi trimiteti si mie datele de pe cartea de vizita. va multumesc frumos.
- Aug.2022 Se putea și mai bine! — scris în 18.08.22 de ux126772 din TG-MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand!! — scris în 10.08.22 de ux126592 din SâNGEORZ-BăI [BN] - nu recomandă
- Jul.2018 Personal nu recomand acest hotel — scris în 06.08.18 de bogu din ORADEA - nu recomandă
- Jun.2017 Slavuna - Un hotel ieftin şi (destul de) bun, între pădure şi mare — scris în 06.05.18 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel Slavuna - dureros — scris în 01.02.17 de roxanaserban din IAşI - nu recomandă
- Jun.2016 Concediu de nota 9.50 — scris în 10.07.16 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Slavuna - Albena — scris în 21.11.17 de adiana din BOTOşANI - RECOMANDĂ