Acest HOTEL SLANIC, lasa foarte mult de dorit si stiu ce vorbesc fiind cazata in mai multe statiunii din Romania la 2 STELE
- CAZAREA - principalul defect caldura cu ratia ca pe timpul impuscatului, hotel fara balcon in camere,
- MASA - DEPLORABILA, scumpa si foarte prost pregatita si aici tot frig,
- BAZA DE TRATAMENT - personal super profesionist, procedurii foarte bune dar timpul de asteptare pe hol sa le faci cu orele in frig. Noi avand bilete de tratament prin Casa de Pensii am solicitat bonuri valorice dar soc sau cerut la receptie banii suplimentari 100 ron de persoana.
In concluzie un hotel de evitat dupa parerea mea si o mare bila NEAGRA acordata PATRONULUI.
Trimis de rusuclaudia in 16.12.14 21:59:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rusuclaudia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.22743400 N, 25.93081400 E - neconfirmate încă
@rusuclaudia - M-ar interesa ceva detali cu privira la conditiile de tratament. Care sunt ofertele si ce se trateaza? Se ofera si inpachetari cu namol sapropelic?
Ati facut reclamatie in privinta lipsei de calura?
Multumesc
Pretul sejurului 19550 ron? Ati avut bilete de tratament de la Casa de Pensii si ati achitat inca 100 lei de persoana? Nu se intelege cat a costat sejurul.
- Oct.2024 Multumit — scris în 07.11.24 de ux136173 din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Hoteluri nerecomandate: Slanic — scris în 17.01.24 de Ana Lu Manole din HAGA - nu recomandă
- Aug.2020 Cazarea si serviciile in hotelul Slanic sunt execrabile — scris în 12.09.20 de ux117568 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2019 Un hotel vechi și comunist — scris în 17.05.19 de valentyn din PLOIESTI - nu recomandă
- Dec.2014 O noapte de cosmar — scris în 09.09.15 de sens din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2013 Conditii bune - mancarea lasa de dorit — scris în 11.06.14 de mateut din NEAMT - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Revelion Slanic = distractia bate confortul — scris în 19.01.14 de danamandache din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ