Am luat un bilet de tratament la slanic prahova, din pacate, gandindu-ne ca este ceva deosebit acolo, mergand pentru prima data.
Biletul a fost pt. copil impreuna cu bunica, sa faca amandoi tratament, el pentru gat (aerosoli etc), si ea pt genunchi. In 2 zile de stat acolo, pe o temp. de 2 grade afara, ei n-au bagat caldura deloc, hotelul fiind plin de lume, copilul a racit, a facut temperatura, in hotel nu era nici o asistenta, asa ca a chemat salvarea speriidu-se rau sa nu se agraveze starea lui acolo in pustietate. Au fost dusi la spital de unde am i-am luat si i-am adus acasa in craiova. Ca si tratament, copilului ai daduse de mers la salina si atat, pe cand la govora facea 4-5 proceduri, si bunicii i-a spus sa plateasca dava vrea tratament, pe cand tot la govora facea gratis cate 2 proceduri.
Cand am luat bagajele de hotel, am intrebat de ce nu baga caldura, si m-i s-a raspuns ca o sa bage, daca mai tine temperatura scazuta inca 2-3 zile, cand probabil s-ar fi imbolnavit tot hotelul
Trimis de dany3l81 in 17.10.11 11:31:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dany3l81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.22743400 N, 25.93081400 E - neconfirmate încă
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate. Dpdv stric tehnic, tu ai scris in numele bunicii, deci nu putem sa publicam cu note.
Mutat la rubrica "Hotel Slanic" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
rar mi se intimpla sa-mi lipseasca cuvintele dar citind cele relatate de dany3l81, din pacate exact asta sa intimplat.
sa mergi cu copilul la tratament si in loc sa-l faci mai sanatos saracul ajunge la spital...
dupa concediu nostru din aceasta vara pe care l-am petrecut in romania, m-am intors totusi cu impresia ca au avut loc ceva schimbari spre bine.
ce-am citit aici ma cam pus pe dubii...
- Oct.2024 Multumit — scris în 07.11.24 de ux136173 din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Hoteluri nerecomandate: Slanic — scris în 17.01.24 de Ana Lu Manole din HAGA - nu recomandă
- Aug.2020 Cazarea si serviciile in hotelul Slanic sunt execrabile — scris în 12.09.20 de ux117568 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2019 Un hotel vechi și comunist — scris în 17.05.19 de valentyn din PLOIESTI - nu recomandă
- Dec.2014 O noapte de cosmar — scris în 09.09.15 de sens din GALAţI - nu recomandă
- Oct.2014 Dezamagire, dezamăgire — scris în 16.12.14 de rusuclaudia din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2013 Conditii bune - mancarea lasa de dorit — scris în 11.06.14 de mateut din NEAMT - RECOMANDĂ