Pentru weekendul cu 24-25 mai se anunta vreme foarte frumoasa, asa ca am planuit sa mergem la mare. Am facut rezervare la un hotel din Eforie Nord, era cel mai ieftin care sa arate bine si sa fie pe plaja, din tot ce am gasit pe litoral. La Agigea, insa, surpriza: podul inchis pentru lucrari, iar la bac se asteapta cateva ore. Si uite-asa, am luat tableta, am intrat pe booking si am incercat sa gasim alt hotel. Primul in ordinea pretului, care sa arate bine si sa fie aproape de plaja, a fost Hotelul Siret din Mamaia. Pozele nu erau prea convingatoare, dar am mers totusi sa vedem cum arata, si ne-a placut.
Hotelul e intr-o cladire veche, comunista, din care se pare ca au fost pastrate geamurile. E un minus, banuiesc, vara, cand e aglomeratie si galagie de la cluburi, dar acum a fost ok. Galagie ar putea veni si dinspre hol, pentru ca usa nu izoleaza fonic prea bine, dar cum hotelul acum nu a fost aglomerat, si am fost si fara copii, nu ne-a deranjat. In afara de geamuri, totul este nou si arata foarte bine: mobila inteleg ca abia a fost schimbata, la fel si asternuturile, baia era mare si curata, cabina de dus foarte mare si inchisa cu usa de sticla. A, si am avut si uscator de par.
Cea mai placuta surpriza a fost micul dejun sub forma de bufet: am avut sunca, salam, oua ochi sau fierte, telemea, cascaval, lapte dulce, lapte batut, cereale, fructe, cafea, suc. Cireasa de pe tort au fost chiflele facute acolo si, siii... moelleux au chocolat, un desert fin cu ciocolata moale in interior. Proaspete, calde... un deliciu!
Ca si locatie, hotelul nu este tocmai in centru: este intre hotelurile Bicaz si Vega. La plaja se poate merge cu cearsaful, in fata la Bicaz, sau pe plaja de la Vega unde acum, in mai, era 10 lei sezlongul.
Au parcare, o terasa frumoasa cu verdeata, restaurant mare si elegant si un bar.
Personalul mie mi s-a parut foarte amabil, a fost un loc unde ne-am intoarce cu placere (daca tarifele din sezon nu ar creste asa de mult...)
Trimis de lizuk in 29.05.14 11:55:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lizuk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25678500 N, 28.61962500 E - CONFIRMATE
- Sep.2024 Hotel Siret Mamaia liniște și relaxare — scris în 12.09.24 de Călător24 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Totul la superlativ — scris în 20.07.24 de ux134914 din STUTTGART [DE] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Super Super Super!!! — scris în 17.08.21 de raz7035 din GERMANIA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Nu recomand — scris în 11.07.19 de AdelinaP din DEVA - nu recomandă
- Jul.2018 Frumos și urat în același timp — scris în 01.09.18 de Blondina din ALBA IULIA - nu recomandă
- Sep.2016 A fost bine — scris în 08.09.16 de dana_filip din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Din nou la Siret, dupa 3 ani — scris în 06.03.17 de Luiza Liliana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ