Am fost cazați între 5-12 iulie la etajul 12 și mă așteptam la mai bine, deși nu sunt prea pretențioasă. Mai înainte s-a descris exact cum arată camera și subscriu la tot. Punctez numai câteva lucruri:
Pozitive:
- vedere superbă spre Venus, n-am folosit AC deloc pentru că se simțea briza mării foarte plăcută și era liniște și ziua și noaptea pe această parte
- parcare mare, întotdeauna erau locuri, domnii portari foarte amabili - săracii de ei au fost răniți în furtună, căsuța lor a fost luată de vânt; parcarea se plătește 12 lei/zi
- foarte aproape de mare și de piscina Balada, care este mare și frumoasă, curată, aveți acces gratuit / altfel se plătește 21 lei/zi pentru adulți și 15 lei/copil
- balcon ok, pat matrimonial mare, mobilier nou, lenjeria curată
Acum părțile mai puțin bune care mi-au stricat puțin cheful...
Negative:
- curățenia: domnișoara de la etajul respectiv e foarte amabilă, dar intra pe la orele 9 când câteodată mai dormea fetița noastră; dădea cu aspiratorul la 2 zile, în rest trăgea apa la toaletă și gata, am cerut să aducă două prosoape noi și s-a mirat puțin...
- baia mirosea îngrozitor în anumite perioade din zi, că nu-ți venea să intri deloc - am luat odorizant, dar nu făcea față; wc nu era curat și nici nu s-a curățat cât timp am stat acolo
- am cerut a 5-a zi să ni se schimbe lenjeria și s-a efectuat pe la amiază, deși domnișoara a crezut că e prima zi din sejurul nostru și s-a mirat de ce vrem lenjerie nouă și apoi avea mult de lucru, cum a zis
- micul dejun e cam sărac, ceaiuri de 1 leu, salam de 2 feluri, dar de calitate 0, fructe, prăjituri n-am prins pe la 8.30 când coboram noi în primele zile, apoi am renunțat la MD
- lifturile merg rapid, probleme sunt pe la mese, căci atunci toată lumea vroia să coboare/urce în același interval de timp; altădată cele 3 lifturi fac față destul de ok.
Per total a fost ok, dar cred că nu mai merg pe litoralul nostru. Peste tot erau câini comunitari: pe plajă, în mijlocul străzii, pieței. Pentru șezlong ne-au cerut câte 15 lei și uneori se plătea și umbrela cu 15 lei.
Am prins și furtuna care a distrus vreo 3-4 mașini la noi, a inundat plaja și a rănit portarii. Noi am avut noroc că ne-am mutat mașina în mijlocul parcării. A doua zi a fost ok deja.
Am mâncat cel mai bine la Antik și la Terasa Babanu, unde toate sunt gustoase: tradiționale, pizza, shaorma, kebab.
Răspund cu plăcere la orice întrebări.
Trimis de krisztike in 16.07.14 14:11:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Litoral: Jupiter, Saturn, Mamaia, Venus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisztike); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2024 Hotel Sirena la sfarsit de sezon — scris în 08.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 17.07.24 de Nicoleta Mee din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta ratata — scris în 24.09.23 de Alin1968 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta în care poți fi umilit — scris în 28.08.23 de Ruxinel din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 NU! — scris în 03.12.23 de ux131858 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Evitați acest hotel! — scris în 16.08.22 de ux126729 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta de cosmar — scris în 27.08.21 de ux122221 din ILFOV - nu recomandă