Am stat doar 2 zile in Saturn (veneam din Bulgaria si am vrut sa evitam aglomeratia de duminica). Hotel Sirena a fost singurul unde am gasit camere libere (obligatoriu minim 2 nopti).
Hotel de 3 stele: camera da, masa ba.
Camera curata, micuta e drept ,dar confortabila: aer conditionat, tv. , frigider, prosoape schimbate a doua zi, balconul cam mic, dar ok.
Pretul cam mare zic eu: 244,00 ron/camera/zi cu mic dejun inclus si mai zic ei: "bufet suedez" (pretul pt. mic dejun: 20,00 ron/pers. /zi).
Daca stiam ce ne asteapta renuntam la micul dejun care este de toata jena pt un hotel de 3 stele: ceai, lapte, unt, gem, paine, parizer, telemea si ciudat: ficatei prajiti +conopida pane+salata varza+salata de ton cu ceapa. In prima dimineata am ramas uimiti pt ca era f. aglomerat si oricum nu am reusit sa prajesc nici macar paine pt ca era coada (unii prajeau cam o paine odata si o luau la pachet impreuna cu celelalte "delicatese").
Sa nu intelegeti gresit nu suntem pretentiosi dar nici macar banalul ou nu era. In orice caz in prima dimineata am plecat flamanzi, am baut o cafea la barul hotelului (cea de la micul dejun era oribila-nechezolul de trista amintire era mai bun) si am luat masa la o terasa alaturi. A doua zi experienta s-a repetat cu diferenta ca am reusit sa mananc 2 felii de paine cu unt si telemea (meniul era identic cu cel din ziua precedenta).
Cred ca hotelul are multi turisti cu bilete luate nu conteaza cum, pt ei au meniu fix (este afisat la intrarea in restaurant) si asa am aflat ca ficateii si salatele erau parte din pranz. Am facut poze meniului si am sa le postez maine.
Sincer cred ca este bataie de joc la preturile astea. Am facut o socoteala simpla: 244,00 de 7 ori (7 nopti) + 100,00 ron/zi (pt celelalte mese, bere, suc, etc) = o vacanta scumpa si proasta. La socoteala finala daca mai adaugi un sezlong sau o piscina cu plata te cutremuri.
Este mai ieftin si mai bine la bulgari.
La noi pe litoral plaja este murdara, apa la fel, este din pacate multa tiganie. (imi cer scuze daca ranesc pe cineva, dar asta am simtit noi).
"Cireasa de pe tort" a hotelului este amplasarea langa Luna Parc si unde seara pana la 00.30 zgomotul era infernal; in camera cu usa inchisa nu puteai sta.
Plus acordurile amestecate care mai de care de la diverse terase. ORIBIL. Am ramas cu un gust amar si sa dea D-zeu sa fim sanatosi si sa ne permitem, dar pe litoralul romanesc degraba nu mai mergem.
Nu am fost singuri, a fost si sora mea, cumnatul si baietelul lor de 6 ani si experienta lor cu masa este diferita. Daca ei nu vor posta nimic o voi face tot eu pt cei interesati.
Poate am ales rau statiunea, hotelul, dar tot pe acolo este.
Noi romanii nu o sa invatam sa facem turism nici in 100 de ani.
Trimis de geni in 05.08.09 00:30:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Mamaia, Eforie Nord, Neptun si Jupiter
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geni); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
hotelul (introdus ca unul nou) exista deja pe site - am mutat review-ul langa celelalte doua deja existente.
- Sep.2024 Hotel Sirena la sfarsit de sezon — scris în 08.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 17.07.24 de Nicoleta Mee din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta ratata — scris în 24.09.23 de Alin1968 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta în care poți fi umilit — scris în 28.08.23 de Ruxinel din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 NU! — scris în 03.12.23 de ux131858 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Evitați acest hotel! — scris în 16.08.22 de ux126729 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta de cosmar — scris în 27.08.21 de ux122221 din ILFOV - nu recomandă