Cred ca este pentru prima data de cand mergem pe litoralul nostru si ne-am simtit extraordinar. Recunosc faptul ca am plecat cu o mare strangere de inima la gandul ca poate se va repeta experienta neplacuta a anilor trecuti cand am fost la hoteluri cu bilete luate prin sindicatul invatamantului. Din fericire surpriza a fost mai mult decat placuta. Din momentul in care am ajuns la receptie ne-am dat seama ca in sfarsit s-a schimbat ceva in turismul romanesc (sau cel putin in acel hotel). Fetele care erau la receptie desi nu erau obligate sa ne cazeze la acea ora, era 8.00 iar cazarea se facea incepand cu ora 18.00, ne-au primit zambind, vorbind frumos, intelegatoare cu toti cei care asteptam acolo. Nu au tipat, nu s-au enervat chiar au incercat sa ajute pe toata lumea, insa ce sa te faci cu romanii nostri care nu sunt obisnuiti cu un asa tratament si care cauta cearta. Sa le fie rusine!!!
Camera a fost foarte curata, cu prosoape schimbate zilnic si aspirata. Comfortul a fost maxim, aerul conditionat de nota 10, apa calda permanent la orice ora din zi si din noapte. Singurul impediment a fost mirosul de tigari care venea de la vecini (nu aflasera probabil ca nu se fumeaza in acel hotel). Am avut parte de liniste, chiar daca am avut vedere la piscina, geamurile termopan si-au facut datoria.
In ceea ce priveste masa noi am fost foarte multumiti, contrar comentariilor pe care le-am mai citit. Am beneficiat de mic dejun -bufet suedez si a fost mai mult decat suficient. In cele 7 dimineti cat am mancat acolo mancarea a fost diversificata, cu cafea proaspata la discretie, legume, fructe etc. (cel mai mult mi-a placut conopida pane). Dar cea mai mare dezamagire am avut-o din partea unor turisti romani, care nu stiu sa se comporte civilizat la masa. Invatati!!! A fost o imagine dezgustatoare sa vezi cupluri tinere de 30-37 de ani care isi "faceau plinul" la mancare doar de dragul de a o lasa sa se strice pe masa sau sa nu lase si altora. De aceea se feresc hotelierii romani de stilul acesta de masa (bufet suedez). Eu le dau dreptate, in curand si cei straini ne vor trata diferit. Sa le fie rusine celor care nu stiu sa ne respecte si care nu stiu decat sa faca scandal pe acolo pe unde trec chiar daca nu au motive intemeiate!!! (multi dintre ei erau cadre didactice si mi-a fost jena pentru ca si eu fac parte din aceasta categorie).
Este adevarat ca noi nu am mancat pranzul si cina la hotel, ci am fost la terasa hotelului Prahova, unde se mananca gen "impinge tava"si am fost multumiti de preturi si de mancare (proaspata mereu).
Un alt lucru de admirat a fost faptul ca au inceput sa vina strainii la noi pe litoral. Cred ca 40% din turistii hotelului erau polonezi si nemti. Felicitari!
Faptul ca am avut acces si la piscina Hotelului Balada a fost ca un bonus pentru acest concediu (conditii bune, poate mai bune ca unele piscine din Mamaia).
In concluzie va recomand acest hotel daca vreti sa va simtiti bine pe litoralul nostru si sa aveti parte de comfort.
Sper sa ajung si anul viitor, iar conditiile sa fie la fel de bune!
Tineti-o tot asa!!!
Trimis de Denay in 24.07.12 12:37:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Costinesti. Neptun
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Denay); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Denay: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Sep.2024 Hotel Sirena la sfarsit de sezon — scris în 08.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 17.07.24 de Nicoleta Mee din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta ratata — scris în 24.09.23 de Alin1968 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta în care poți fi umilit — scris în 28.08.23 de Ruxinel din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 NU! — scris în 03.12.23 de ux131858 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Evitați acest hotel! — scris în 16.08.22 de ux126729 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta de cosmar — scris în 27.08.21 de ux122221 din ILFOV - nu recomandă