tocmai ce m am intors (01.08) de la saturn unde am fost cazat la sirena.
hotelul fain la fel si personalul. camera cu aer conditionat, tv. minibar.
se schimba la doua zile prosoapele si la trei lenjeria. curatenie zilnic (aspirat, luat gunoiul).
masa mic dejun bufet suedez unde mergeam si cu cei doi copii fara probleme, pranzul si cina le serveam cu bonuri val. la restaurant cu autoservire prahova unde se manca foarte bine (ciorba de perisoare 4,70 lei, branza cu smantana si mamaliguta 8,60, varza cu carnati 7,50 lei).
ceea ce m a nemultumit insa este nesimtire romanului. dimineata la bufetul suedez veneau romanii nostri ca la ingrasare, luau ca salbaticii iar daca nu mai puteau bagau in traiste. stateai la rand sa astepti liftul si te trezeai cu cate un haidamac cu mucii in treza ca te da la o parte sa intre in lift.
pe plaja beau cate o gasca de turloi bere si lasau cutiile pe nisip si plecau. spartul semintelor e a doua natura la romani, cucoane intinse pe sezlong cu trei selulare la cap si burta plina de coji de seminte. dezgustator.
daca la capitolul masa si contitii in hotel si statiune se mai poate face ceva cu romanasii ne pierdem timpul de pomana.
asa ca daca mergeti la sirena saturn nu o sa va para rau. vacanta placuta!
Trimis de marinica71 in 02.08.11 13:23:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marinica71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua!
Voiam sa va felicit pentru faptul ca ati punctat "dureros" de corect realitatea de pe litoralul nostru.
Toti suntem domni si doamne, dar scuipam seminte, lasam pet-uri pe plaja, mucuri de tigara si orice alte resturi. Stim doar sa aratam cu degetul catre autoritati, de parca ar trebui cate un politist comunitar pentru a ne curata locul unde am stat.
As vrea din toata inima sa mai petrec un concediu aici, in tara mea, pentru ca o iubesc; as vrea sa merg pe plaja si sa nu mai aud manele si injuraturi, sa nu calc pe mizerie mai mult decat pe nisip, sa simt nisipul fin sub talpi, nu nisipul ca betonul asa cum e (ra) la Saturn.
Stiu fiecare coltisor al staiunilor de la Mangalia pana la Neptun. Acolo m-au dus ai mei de la 1 an si as vrea sa imi fie drag sa revin intr-o zi.
Inca odata, felicitari!
- Sep.2024 Hotel Sirena la sfarsit de sezon — scris în 08.11.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 17.07.24 de Nicoleta Mee din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta ratata — scris în 24.09.23 de Alin1968 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2023 Vacanta în care poți fi umilit — scris în 28.08.23 de Ruxinel din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2023 NU! — scris în 03.12.23 de ux131858 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2022 Evitați acest hotel! — scris în 16.08.22 de ux126729 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2021 Vacanta de cosmar — scris în 27.08.21 de ux122221 din ILFOV - nu recomandă