5 stele, dar per ansamblu calitate slaba
Hotel cam slabut. Desi are 5 stele acestea valoreaza doar 3 +.
Locatia este dezamagitoare, intrarea foarte urata. Se afla intr-un satuc (Bogazkent), mic si prafuit, la aprox. 20 km de Belek. Nu ai nimic de vazut afara.
In interior e mai degraba dragut, spatios, elemente interesante (asiatice). Finisaje cu deficiente (mici amanunte) - hotelul e nou, si unele facilitati nu sunt inca functionale (piscina interioara).
Personal amabil, foarte saritor. Inclusiv cel din echipa de animatie. Cred ca fac treaba buna si cu copii de care au grija.
Mancare buna, extrem de diversificata. Pe toate gusturile (inclusiv pentru cei ce tin dieta).
Piscina foarte curata, destul de mare. Insa per ansamblu spatiul din exteriorul hotelului este mic, totul e destul de inghesuit (sezlonguril lipite unele de altele). Plaja mica, cu nisip si pietre (desi e prezentata ca avand doar nisip).
Trimis de sandi in 24.08.08 01:46:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
salut, incerc sa localizez hotelul pe harta. Mai tii minte cumva ce hoteluri erau linga? Cumva Crystal Family si Vera Mare?
Crystal Family imi suna cunoscut. Da, cred ca e langa.
- Jul.2016 O vacanţă perfectă pentru familia noastră — scris în 01.08.16 de Ralusema din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Horror — scris în 07.07.15 de silvia22 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2013 Neplacut — scris în 04.08.13 de ione din BISTRITA - nu recomandă
- Sep.2010 Sejur excelent — scris în 06.07.11 de Delia Muste din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Frumos — scris în 08.04.11 de iordachecm din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Frumos — scris în 18.10.10 de lacra_69_29 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Ok, dar atat... — scris în 04.07.11 de laur&co din BUCURESTI - nu recomandă