Vacanta in Turcia:)
Ce sa va spun???
Hotel micut, linistit, dar ok avand in vedere raportul calitate - pret.
Serviciile sunt ok, iar mancarea intr-adevar este foarte buna si variata. Este imposibil sa nu gasesti ceva atragator in multitudinea de oferte. Chiar si pentru cei care tin dieta preparate speciale.
Normal ca nu il poti compara cu alte hoteluri de 5* precum Rixos sau Susesi etc... dar, ma repet, si raportul calitate - pret in comparatie cu celelalte este relevant.
Va atasez si cateva fotografii... si va doresc vacanta placuta oriunde va veti afla!
Trimis de krisu_28 in 03.08.09 19:27:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kemer, Belek, Lara-Kundu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisu_28); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
krisu 28 lucreaza pentru hotel Siam, face publicitate pentru hotel Siam.
vad ca-i musai sa ne-nfiintam si-un departament de investigatii, "intelligence", "secretservices" etc samd cineva din domeniu care ne poate ajuta, in timpul sau liber? )
Ce sa zic... o sa cercetam (in masura timpului disponibil - azi e mai putin) si revenim cu o concluzie.
Pana atunci, astept o eventuala replica a lui krisu28 si detalii suplimentare de la kusadasi (aici, la ecouri sau pe contact/feedback)
okey, in lumina celor studiate (inclusiv a clarificarilor suplimentare primite prin rubrica feedback), se pare ca intr-adevar impresiile nu sunt rezultatul unui sejur (cel putin nu unul in calitate de simplu turist) la acest hotel.
In consecinta, notele au fost sterse si va recomand sa luati in considerare cele scrise doar ca o prezentare OFICIALA a hotelului si conditiilor oferite.
- Jul.2016 O vacanţă perfectă pentru familia noastră — scris în 01.08.16 de Ralusema din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Horror — scris în 07.07.15 de silvia22 din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2013 Neplacut — scris în 04.08.13 de ione din BISTRITA - nu recomandă
- Sep.2010 Sejur excelent — scris în 06.07.11 de Delia Muste din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Frumos — scris în 08.04.11 de iordachecm din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Frumos — scris în 18.10.10 de lacra_69_29 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Ok, dar atat... — scris în 04.07.11 de laur&co din BUCURESTI - nu recomandă