ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.12.2009
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
AUTORUL NU ar recomanda
TIPĂREȘTE
Am cheltuit aproape 300 euro... pe mai nimic. Nu a fost nici criza, nici reduceri extraordinare..
## end review sc
Trimis de laurentiu in 13.12.09 22:40:12
INFO ADIȚIONALETrimis de laurentiu in 13.12.09 22:40:12
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurentiu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS -600 PMA (din 6 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
- Coordonate GPS: 47.97559000 N, 16.85271000 E - neconfirmate încă
Pentru astfel de review (uri) ar trebui inca sa existe si un 'buton' [TOTAL INUTIL]... nu degeaba a 'adunat' cele -600 pe care le (are) avea. Nu spun ca e musai sa i se scada puncte, dar cred ca ar trebui sa aibe un "flag", ceva, la trei - patru voturi [Inutil] sa fie marcat in lista de review-uri ca lipsit de importanta, neaducator de informatii utile, ma rog, cred ca s-a prins ideea.
Review-ul este RETRAS DIN CONCURS. Va fi pastrat in aceasta stare pe site, are totusi fotografii atasate, ce pot fi eventual utile...
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dragoș_MD
Alte impresii din această RUBRICĂ – Shopping în Parndorf:
- Apr.2012 La pomul laudat... — scris în 24.04.12 de creivean din ORADEA - nu recomandă
- Dec.2010 Parndorf, un loc in care sa mergi si sa revii — scris în 20.03.12 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Cumparaturi la Viena — scris în 07.03.12 de munteanbeatrice din ALBA IULIA - RECOMANDĂ