Cu o luna inainte de Pasti ne-am hotarat sa mergem in BUlgaria si am ales Nisipurile de Aur numai pt ca e mai aproape de Bucuresti. Mie imi place mai mult Sunny Beach dar vineri a trebuit sa merg la serviciu si nu aveam timp sa ajungem pana la Sunny Beach.
La agentie singurul nume de hotel de care mi-am amintit din 2011, cand am fost la Nisipiuri a fost Shipka, si de asta l-am ales.
E cotat la 4 stele dar de fapt e un hotel vechi din perioada comunista si iau dat o spoiala si nimic altceva. Camera in sine nu era foarte rea dar am dus-o cam prost cu caldura. Dar lucrul care ne-a enervat cel mai tare a fost masa. Era o aglomeratie de nedescris si nu stiu de ce nu au aranjat mesele altfel sau nu leau suplimentat pentru ca era loc suficient. O imbulzeala la bufet si mancarea se termina repede, trebuia sa astepti mult ca sa umple din nou tavile. Nu mai spun ca mancarea nici nu era bine facuta. Cafeaua se termina repede, la fel si sucurile.
După ce ne-am enervat rau de tot vineri seara, sambata am luat masina si ne-am dus la Varna, unde ne-am plimbat, am facut cumparaturi si am si mancat de pranz. Seara era insa cina festiva si ne-am dus. Mai bine nu ne duceam ca am avut aceleasi probleme cu mancarea.
Eu cred ca nu si/au facut bine socotelile atunci cand au angajat sezonier niste chelneri fiindca erau prea putini, la fel si numarul de bucatari, si din cauza asta a fost imbulzeala la masa.
Impresia generala din cauza asta a fost una foarte proasta, desi s-ar putea ca in sezon sa fie mai bine organizati.
Trimis de kessdox in 14.04.15 19:42:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach, Nisipurile de Aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kessdox); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@kessdox: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2022 Dezamăgire totala — Noroc cu marea... — scris în 07.08.22 de ux126505 din BAIA MARE - nu recomandă
- Jul.2022 Nu sunt prea multumita — scris în 02.09.22 de ux127113 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Shipka Nisipuri — scris în 19.08.21 de vio1 din MIHAESTI [AG] - nu recomandă
- Jul.2019 Hotel Shipka - îi acord mentiune — scris în 31.07.19 de Maqulyn din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Nu recomand!!! — scris în 11.09.17 de carusel01* din MIOVENI - nu recomandă
- Apr.2016 Concediu placut — scris în 20.06.16 de Turist.com din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Dezamagire... — scris în 01.09.15 de nagylevi71 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă