salut! din start recomand cu tarie evitarea acestui hotel!
motive
1-totul e vechi (mocheta e jegoasa la propriu, arsa cu tigara si murdara, cred ca are cel putin 25 de ani, usa nu s a inchis cat am stat acolo si in permanenta trb sa chem pe cineva de la receptie, tavanul din baie si pereti plini de pete de la infiltratii, 2 fiare iesite din podea, ramase in urma unei tentative de renovare, chiar langa pat, ... sa mai zic? cred ca ajunge!
2personalul- mi am adus aminte cu succes de cap ul de la mine de la tara de acum 25 de ani!!! nu credeam ca in 2012 voi fi dat afara de la masa si nu voi fi lasat sa mi beau cafeaua si sa fumez o tigara intr un hotel, de asa zisi ospatari, pe motiv ca ora mesei de pranz s aterminat la ora 14.30... era ora, atentie14 37!!! ospatari care in ziua cazarii erau unul ajutor la receptie si altul cara cearceafuri prin camere! no comment, concluziile le trageti voi!
as continua asa inca 2 ore, dar mi e scarba si rusine ca am dat 46 de euro de persoana pe 22.07 2012 la o asemenea cloaca, ca jhhotel nu poate fi numit!... sfatul meu, sunt destule hoteluri, evitati l pe asta, va veti intorce cu un gust amar, ca si mine!... am crezut ca exagereaza lumea, dar... e praf!
Trimis de b_32_ryc in 24.07.12 22:17:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (b_32_ryc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Dezamăgire totala — Noroc cu marea... — scris în 07.08.22 de ux126505 din BAIA MARE - nu recomandă
- Jul.2022 Nu sunt prea multumita — scris în 02.09.22 de ux127113 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel Shipka Nisipuri — scris în 19.08.21 de vio1 din MIHAESTI [AG] - nu recomandă
- Jul.2019 Hotel Shipka - îi acord mentiune — scris în 31.07.19 de Maqulyn din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Nu recomand!!! — scris în 11.09.17 de carusel01* din MIOVENI - nu recomandă
- Apr.2016 Concediu placut — scris în 20.06.16 de Turist.com din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Dezamagire... — scris în 01.09.15 de nagylevi71 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă