am prelungit cu trei zile concediul in kusadasi si fiindca la tusan (vezi impresii) nu mai aveau locuri am incercat la sentinus.
hotel primitor cu mobilier nou si gradina exterioara in constructie [foisor spatiu verde copaci]. un hotel modest ca pret si servicii.
intr-adevar era liniste, dar plaja este publica iar personalul cauta sa faca pe plac turistilor mai putin un bucatar care era nascut obosit si gretos.
avantaj fata de tusan ca are wireless in hol gratis!
daca mergeti pentru prima data acolo si nu aveti alte variante sau pretul este mai atractiv atunci faceti o alegere de compromis.
nu poti face comparatii cu resorturi!
Trimis de ag40xxl in 06.01.13 12:44:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ag40xxl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Sentinus Hotel (ex Prelude, 3*)" (deja existentă pe sait)
- Aug.2015 SENTINUS – for stars (NU 4) 25 aug – 2 sept 2015 — scris în 19.06.17 de danyo din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Sejur minunat — scris în 24.07.13 de alexiaa2007 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Slab, nerecomandabil, nu are 4 * — scris în 27.08.12 de GJ04DZA* din BUCURESTI, SECTOR 6, - nu recomandă
- Jun.2012 Modest... dar placut — scris în 28.01.13 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Hotelul a fost oribil — scris în 28.09.10 de alexbabanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Dezamagire totala — scris în 03.09.10 de naty2005 din IASI - nu recomandă
- Jul.2010 La banii platiti a fost ok — scris în 22.08.10 de grasa din PITESTI - nu recomandă