Mare tzeapa in Kusadasi

Cea mai mare tzeapa care am luat-o. Daca ati vazut catalogul de la christian tour, pozele sunt retusate pe calculator.
Mancarea infecta. Te trateaza cu cea mai mare scarba.
Hotelul nu are nici pe departe 4 stele, (mobila cam veche, reparata cu suruburi vizibile etc...) aer conditionat cu portia (15-17), piscina se inchide la ora 19. Cea mai proasta bere care ati baut-o vreodata, si este numai la dozator...
In concluzie, am dat banii degeaba si am pierdut si 11 zile.
Trimis de neagu adi in 11.07.09 16:03:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (neagu adi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ma bucur ca am vazut si allte impresii ale "turistilor". Sper sa dea faliment hotelul si nu numai.
Saptamina viitoare merg pe litoralul nostru, macar aici stii la ce te astepti. Sotia mea a facut SALMONELA de la permanentele oua, am stat internati 2 zile in spital. Dna Andy a fost tranzlatorul nostru pt. ca in spital doar 3 persoane stiau engleza. Cand am vazut impresii aici, erau toate din 2008 si bune in general. Dar 2009 DEZASTRU.
Nu o sa mai calc niciodata in Turcia. La intoarcere, ghidul (Gabi) ne spunea ca el niciodata nu ar alege o vacanta in Turcia, Grecia, si tot ce e pe langa noi.
Asa ca daca vrem o vacanta normala si sa fim tratati ca turisti (dar mai intai sa ne si comportam) avionul si cat mai departe.
De fapt nu e o nelamurire cat vreau sa ma edific si eu.
As vrea sa stiu, asa in general, cum e cu stelele astea la hoteluri. Unde gasesc sa vad ce inseamna 2/3/4/5 stele? Nu ca as fi o nestiutoare, dar macar sa stiu la ce sa ma astept.
"Stelele" unui hotel se dau in functie de reglemetarile in domeniu ale fiecarei tari: pozitionare hotel, facilitati, servicii oferite, etc... ma rog, pornind de la reglementarile general valabile internationale... de aceea gasim servicii diferite la hoteluri de 5 stele din tari diferite
I see master! dar stelele banuiesc totusi ca sunt si ele scrise undeva. Cei care se ocupa cu turismul, dupa parerea mea ar putea sa dea si echivalentul cu stelele de la noi.
Da chiar! La noi in tara cum e? Cred ca e dreptul nostru de consumatori sa stim care ne sunt drepturile, nu?
Complicat raspuns de dat la ora asta -)), maine incerc sa revin cu amanunte mai punctuale...
Poate ne ajuta si "stapanul de retea (webmaster) " no 1... -))
Ce zici?
Pentru Adi Neagu. Pentru a merge cat mai departe trebiue sa ai bani! Eu cred ca s-a referit la faptul sa nu mergem in Turcia si Grecia in locuri in care se duc multi din romani.
-)))))))))), si tu l-ai nimerit pe cel mai nou...
(vezi pe prima pagina, la anunturi administrative, info despre "familia amfostacolo").
Oricum, dna ministru a turismului ar fi mandra de noi sa vada ce preocupari avem la ora asta din noapte -)).
Eu intre timp ma uit si la Heroes! Am ajuns la episodul 5 din sezonul 2.
Asa cum reiese si din prezentarea webmasterului, este... o ea -)))
sorry mai stapana! ))) nu am citit articolul decat pe diagonala!
Despre criteriile de acordare a stelelor la hotelurile din Romania: sunt reglementate de mai multe legi si ordonante + metodologii de aplicare, destul de confuze pentru "omul de rand". - ultima Lege in vigoare, cea din 2008, are peste 100 de pagini in total
Grosso modo este vorba despre respectarea unui set de cerinte generale (minimale) + numarul de puncte obtinut din serviciile pe care un hotel le ofera (dintr-o lista luuunga). Acest din urma criteriu face, in principal, diferenta intre numarul de stele acordat.
Astfel ptr 5 stele trebuie obtinute minim 150 de puncte, pentru 4* - minim 120; 3* = minim 70 de puncte, iar pentru 2 stele = minim 30 de puncte.
Pentru a va face o idee despre aceasta lista de servicii si punctajul ifecaruia, doua-trei exemple:
- existante unui bar in incinta = 15 puncte
- existenta unei parcari PAZITE pentru minim 30% din nr de camere = 10 puncte.
- piscina acoperita = 30 de puncte
* * *
Despre criteriile din alte destinatii / nu detin info. Cum cel mai probabil sunt reglementate de Legi specifice fiecarei tari, documentarea nu este deloc usoara.
Voi reveni, sper cat de curand, cu un post mai detaliat, probabil pe BLOG, despre acest subiect
- Aug.2015 SENTINUS – for stars (NU 4) 25 aug – 2 sept 2015 — scris în 19.06.17 de danyo din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Sejur minunat — scris în 24.07.13 de alexiaa2007 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Slab, nerecomandabil, nu are 4 * — scris în 27.08.12 de GJ04DZA* din BUCURESTI, SECTOR 6, - nu recomandă
- Jun.2012 Modest... dar placut — scris în 28.01.13 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Hotel linistit in plin sezon — scris în 06.01.13 de ag40xxl din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Hotelul a fost oribil — scris în 28.09.10 de alexbabanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Dezamagire totala — scris în 03.09.10 de naty2005 din IASI - nu recomandă