M-am intors si eu din kusadasi de aproximativ o saptamana. Am stat la hotel prelude 1, clasificat la 4 stele. Tin sa ve anunt ca nu e absolut nimic deosebit sau spectaculos la acest hotel. Daca plecatii cu ideea ca va trebuie o camera curata, aerisita in care sa stati cateva ore pe noapte si o baie curata atunci e ok, dar daca va asteptati sa gasiti te miri ce lux ar fi bine sa va reorientatzi.
Obiectiv vorbind, zna peste alta un hotel decent, dar dupa parerea mea nu ar trebui sa aiba mai mult de 3 stele. Piscina e ok, masa e ok singurul dezavantaj este ca mancarea nu este foarte variata.
Un lucru bun de stiut este faptul ca in aceasi incinta se afla un alt cor de cladire, botezat Hotelul Prelude2 si clasificat la 3 stele, care sincer cred ca ofera aceleasi conditii doar pretul difera. Camerele de la acest hotel nu le-am vazut, dar pareau la fel de mari. In afara de camere, se ofera aceleasi facilitati (piscina si masa e la comun cu Prelude 1).
Un alt lucru care trebuie luat in calcul este timpul pe care s-ar putea sa il petreceti in vama la drumul de intoarcere spre Romania. Eu am avut "fericirea" sa stau 12 ore dat fiind faptul ca era si vineri si sfarsitul lui august si o buna parte a turcilor stabiliti in Germania se intorceau acasa.
Trimis de flesh* in 03.09.08 03:53:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (flesh*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 SENTINUS – for stars (NU 4) 25 aug – 2 sept 2015 — scris în 19.06.17 de danyo din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Sejur minunat — scris în 24.07.13 de alexiaa2007 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Slab, nerecomandabil, nu are 4 * — scris în 27.08.12 de GJ04DZA* din BUCURESTI, SECTOR 6, - nu recomandă
- Jun.2012 Modest... dar placut — scris în 28.01.13 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Hotel linistit in plin sezon — scris în 06.01.13 de ag40xxl din PITESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Hotelul a fost oribil — scris în 28.09.10 de alexbabanu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Dezamagire totala — scris în 03.09.10 de naty2005 din IASI - nu recomandă