Nemultumiti...
Am fost si noi acolo si am ramas cu un gust amar... hotelul nu este nicidecum pentru pretentiosi (e catalogat la 5 stele care de fapt sunt 3+), macarea este grasa, condimentata (specifica lor). Daca nu sunteti adeptii acestui fel, nu va recomand.
Vremea - desi am fost in luna mai a fost schimbatoare, a batut un vant puternic, marea era neagra (din cate am inteles se "curata", lucru neobisnuit pt Egipt, unde Marea Rosie e una din cele mai curate).
Per total, suntem nemultumiti de conditiile oferite de acest hotel precum si de mancare.
Trimis de SunLight* in 09.06.10 22:24:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SunLight*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Vremea - desi am fost in luna mai a fost schimbatoare, a batut un vant puternic, marea era neagra (din cate am inteles se "curata", lucru neobisnuit pt Egipt, unde Marea Rosie e una din cele mai curate
In majoritatea anului catre partea de nord au loc frecvent intensificari ale vantului, indiferent daca sunt in extra sau sezon. Daca iti povestesc ce valuri am intalnit catre iesirea din Marea Rosie cam pe unde este Hurghada, n-ai sa ma crezi. Nu stiu nimic de "curatarea marii", insa stiu ca platformele din zona mereu au probleme cu vanturile deosebit de puternice.
In ceea ce priveste hotelul, slabe argumente, poate n-ar fi rau sa mai detaliezi putin.
Bine ai venit in club!
Eu am fost tot in mai si parte cu marea murdara pica, va garantez.
Asta daca puteai face abstractie de o sticla aruncate de vreun neam..., sau de vreo bucata de piine aruncata de vreun pusti
Pretul a fost 550 euro/persoana cred, cu avion cu tot, nu-i asa?
Pretul pentru o saptamina e putin peste 500 de euro cu toate taxele incluse, taxa de viza, taxa de asistenta si intilnire (adica bacsis) si cea de aeroport.
Iti raspund eu pentru ca eu am stat tot in mai 2 saptamini si initial optasem pt una, insa a fost diferenta foarte mica si chiar se merita.
Pe mine ma intereseaza in special daca e de persoana sau de camera.
Am fost incepind cu data de 18 mai, pentru doua saptamini, adica, poti spune in extrasezon, insa a fost foarte placut ca si temperatura.
Mie din ce vad in poze nu mi se pare ca arata ca un hotel de 3 stele. Si daca vrei, mai da-ne niste detalii, de ce te-ai intors cu aceasta impresie atat de proasta??? Ca sa intelegem si noi ce nu ti-a placut. Eu personal chiar sunt interesata, pentru ca urmeaza sa plec si este singurul review in care scrie ceva de rau despre acest hotel. Multumesc.
Hotelul este foarte tare! 5* curate! Nu ai ce sa reprosezi! La piscina minunat, atmosfera chill-out, linistitoare! La plaja nisip fin, intrarea in apa este lina, fara pietre si alte neplaceri!
Este un hotel care se respecta. Noi am fost la sfarsitul lui aprilie. Recomandat este sa mergi primavara si toamna pentru ca vara sunt temperaturi foarte ridicate!
Mergeti cu incredere!
[.......edit wm99] Nemultumirea poate fi legata de vreme sau de indispozitia voastra, dar nu legata de conditiile de la hotel!
@greculescu82, te rugam sa revii asupra remarcilor privitoare la parerile celorlalti turisti: traim intr-o tara libera, deci avem libertatea propriilor pareri - regula care se aplica si pe AFA.
Pentru ca abia ne-am cunoscut, beneficiezi doar de un averitsment.
- Mar.2023 Egipt din nou! — scris în 02.04.23 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- May.2021 Egiptul - a doua casa — scris în 05.06.21 de DanielaTud din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel foarte contrastant! — scris în 10.05.21 de romitalimadab din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2021 Per ansamblu, relaxant — scris în 07.05.21 de Eric s mom din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2021 O vacanta reusita — scris în 26.04.21 de Glowist din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Resort Sentido Mamlouk Palace — scris în 03.10.20 de Andrei-86 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 O experienta minunata — scris în 29.09.20 de Andamihaela din IAşI - RECOMANDĂ