Locația este in Zona de centura, depozite, vulcanizare, etc.
Acces la piscina este separat de clădire, este un mini ștrand cu 5 lei/h și poți contracost intra și in piscina interioară. Relativ Ok, piscinele cu 1tobogan mic afara și unul mare înăuntru. Era plin de bunici cu nepoței și câteva familii de alta etnie...
o curte in imediata apropiere cu alte șezlonguri pt ca spațiu cu piscina este mic, curte neintretinuta!
Revenind la hotel... terasa este de o parte și alta a intrării in hotel adică niște mese și scaune de plastic, murdare, arse de soare. Este lift care funcționează periodic, ca te poți trezi cu afișul “lift defect”.
Camerele, foarte foarte foarte mici, pt “ocazii”, tiriști, ceva de genu’.
Noi am fost 2 Adulți și 2 copii, deci un pat matrimonial, vb vine, di un pat suplimentar; intr un cuvânt noaptea ne am chinuit cu somnul!
Baia exagerat de mica, dacă făceai dus nu te puteai învârti sa te ștergi cu prosopul, nici o etajera, doar wc și dus cu perdeluța! Chiuveta e in camara????.
Pretul pe camera noastră a fost 200 lei cu mic dejun inclus, care și la o cantina mâncăi mai bine, slab, foarte slab.
Nu recomand!
Trimis de Camy83 in 05.08.18 14:15:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Camy83); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Despre care hotel Seneca e vorba, mai sus - din care localitate, mai precis? Baia Mare? București? Altă localitate?
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Seneca Hotel, BAIA MARE" (deja existentă pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Dacă e vorba cumva despre un alt hotel, din altă localitate - rugăm autoarea să ne scrie, precizând detalii suplimentare
@webmasterX: da, este in regula!
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jun.2023 Cazarea noastra nu a fost la nivelul asteptarilor — scris în 25.06.23 de dan2002 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2021 Hotel-restaurant Complex Seneca, Baia Mare — scris în 05.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Hotel Seneca Baia Mare — scris în 15.12.18 de Igas din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2018 Nu este de recomandat! — scris în 22.08.18 de Elena Bucur din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 A fost foarte bine — scris în 12.01.13 de anitabucur din JIMBOLIA - RECOMANDĂ
- Jul.2010 O noapte buna dar un mic dejun cam... nebun... — scris în 26.10.10 de ileanaxperta* din BUCURESTI - nu recomandă