Am fost si eu anul acesta la acest hotel.
Am citit si multe impresii pe forum si am crezut ca va fi groaznic dupa unele impresii care sau scris.
Eu am fost foarte incantata de tot, de curatenia care am gasit-o de personalul care facea curatenie in fiecare zi, de conducerea acestui hotel.
Camera dotata cu aer conditionat, LCD si mini frigider, toate conditiile pe care le poate avea o camera de hotel.
Ar fi corect ca cine vrea sa scrie impresiile pe forum sa scrie realitatea.
Eu multumesc oricum conducerii si personalului pentru sejurul pe care l-am petrecut aici.
Trimis de moscu in 17.08.17 16:29:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: nu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (moscu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.22075300 N, 28.63419200 E - CONFIRMATE
@moscu: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
- Jul.2022 Dezamăgire extrema — scris în 10.07.22 de adi_na din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta la mare — scris în 28.06.22 de Vesna 79 din BOCşA [CS] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Vacanta scurta — scris în 11.09.20 de ux117556 din BV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Bun — scris în 25.06.17 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Hotel Select Mamaia o mizerie, o bataie de joc!... — scris în 11.09.16 de rumburack din BACăU - nu recomandă
- Aug.2016 Hotel Select Mamaia sejur august 2016 — scris în 25.08.16 de handsprind1 din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Cea mai proasta alegere — scris în 18.08.16 de delyne din IAşI - nu recomandă