Hotel Saturn, frumos dar nu pe masura asteptarilor
Vreau sa specific, de la inceput, ca evaluarile cazarilor facute de turisti trebuie sa se raporteze la categoria acestora (numarul de stele/margarete), la ceea ce sustin ca ofera unitatile respective, prin prezentari, si la tarif. De aceea, cand fac aprecieri despre hotel Saturn, ma refer la un hotel de cinci stele. Hotelul este ok, o cazare buna dar nu este de cinci stele. Daca ar fi fost clasificat la trei stele ar fi fost foarte bun, cu rating peste 9, dar asa e departe de asteparile turistilor.
Cu ce incanta hotelul:
- piscina e punctul forte, in special pentru familii cu copii; apa miroase ocazional dar vag a clor dar nu e suparator; prosoape de plaja bune, curate, parfumate
- personalul, tineri draguti si zambitori, inclusiv camerista; cand am intrat prima data pe usa hotelului, fata de la receptie mi s-a parut cam ursuza dar i-a trecut si a devenit draguta si agreabila; oricum, eu ma intreb cum de sunt asa pentru ca, prezent permanent, un sef incruntat care ii terorizeaza cu o atitudine nazista; am asistat la o scena penibila in care certa un baiat care intarziase cu un aer pe care il vedeam odata la activistii de partid de trista amintire;
- mancarea a fost buna, restaurantul bine organizat, personalul agreabil
Minusuri:
- sa o luam de la inceput: parcarea; este inacceptabil sa platesti parcarea la un hotel de 5 stele;
- camera nu era chiar cine stie ce; nu e prea mare, mobilierul e mediu ca aspect, clasic. Totul e la minim pentru clasificare: dimensiunile camerei, a baii, finisajele, corpurile de iluminat, nimic deosebit. Mai mult de atat: s-au pus doar cate 2 prosoape de persoane, asadar nu a respectat standartele minime legale, nu a fost sapun lichid, a pus doar 4 produse de igiena: gel de dus, sampon, sapun lichid si casca de dus. Dus se facea in cada, cu o para de dus din baterie, cu racord flexibil. Coaforul din hol - pentru care, probabil- a luat puncte, nu functiona, era plin cu cutii. Chestionarul cu impresii lipsea din mapa. Curatenia nu se facea in detaliu, de 5 stele, sub chiuveta din baie sau pe balcon; se facea curatenia zilnica, uzuala, avand doar o camerista pe etaj, cat am stat noi, care muncea ca o eroina de la prima ora pana dupa amiaza. Nu va astepati la set de cusut, set de igiena (dischete demachiante, betisoare de urechi, pila de unghii, etc), masina si masa de calcat si alte facilitati pe care le gasesti la 4 stele.
Prin urmare, daca va doriti o cazare comoda si confortabila, un pat bun, curat si mancare proaspata si buna, mergeti la hotel Saturn. Daca aveti pretentii de 5 stele, vreti facilitati, mai mult confort si mancare sofisticata, alegeti alt hotel
Trimis de simona.p in 13.07.19 21:09:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona.p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.82852300 N, 28.58862200 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=94717
@simona. p:
”" nu a fost sapun lichid, a pus doar 4 produse de igiena: gel de dus, sampon, sapun lichid si casca de dus. "
Deci a fost sau nu sapun lichid? ????
@Andreea 28: Exact asta am sesizat si eu si eram pregatita sa intreb. In rest, poate ar fi prins bine si niste fotografii, detaliile (scrise) despre cazare sunt suficiente pentru a ne face o idee despre ce gasim, daca ajungem acolo.
Vacante frumoase si cum zice un coleg de al nostru afa-ist" alegeri inspirate" !
@Andreea 28: va multumesc ca mi-ati atras atentia, este o eroare; exprimarea corecta este:, nu a fost sapun lichid, a pus doar 4 produse de igiena: gel de dus, sampon, sapun SOLID (discuri) si casca de dus' ' .
@DOINITA: da, aveti dreptate si, prin urmare, va transmit raspunsul pe care l-am trimis deja la observatia facuta de Andreea28:, va multumesc ca mi-ati atras atentia, este o eroare; exprimarea corecta este:, nu a fost sapun lichid, a pus doar 4 produse de igiena: gel de dus, sampon, sapun SOLID (discuri) si casca de dus' ' .
Cand am facut observatiile am avut in vedere criteriile obligatorii si cele suplimentare in functie de care se face clasificarea oricarei unitati de primire, aprobate prin ordin de ministru' '
- Jul.2024 Hotel Saturn statiunea Saturn — scris în 27.07.24 de Cata2024 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jul.2024 Nu recomand — scris în 12.07.24 de Danve din IAşI
- Jul.2022 Acceptabil, se poate mai bine — scris în 04.09.22 de acronimus din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezamăgitor, dezgustător, fără respect. — scris în 21.07.22 de TURIST RO126103 din VALEA DOFTANEI, PRAHOVA - nu recomandă
- Jun.2022 Marea pacaleala de 5 stele — scris în 02.07.22 de ux125698 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanță — scris în 23.07.21 de Vasy031026 din SIGHETU MARMAţIEI [MM]
- Sep.2020 Vacanta 2020 — scris în 09.09.20 de ux117514 din ORADEA - RECOMANDĂ