Sejur de 6 nopti in perioada 22 - 28 iunie la Hotel Saturn din Saturn.
Am citit in prealabil impresiile negative referitoare la acest hotel, dar am zis ca nu poate fi chiar atat de rau avand in vedere categoria hotelului. Ba da! Este mult mai rau decat ti-ai putea inchipui.
Inca de la sosire receptia te intampina cu un miros urat (de vechi) si fara pic de aer conditionat.
Blonda de la receptie te intampina cu un aer rece si superior tie. Doar ea are dreptate, iar tu nu poti nici macar sa combati ce spune pt ca nu te asculta.
Am avut pachet cu demipensiune. In prima zi am intrat cu cina. Aici o mare surpriza. Am constatat ca nu prea aveai ca sa alegi de mancare. Aveam ceafa de porc cu cartofi prajiti, peste pane, cartofi natur sau piure si un amestec de legume cu fasiute de carne. Mai gaseai 3 feluri de salate: de rosii, de varza si de castraveti murati. La desert era un singur fel de prajitura. Daca se termina acel fel si nu mai aveau in bucatarie aduceau altceva dar niciodata nu aduceau ambele feluri de la inceput. Ar fi fost consumul prea mare... Cam asta a fost mancarea in toate cele 6 nopti petrecute la acest hotel de 5 stele.
La demipensiune singurele bauturi incluse erau apa plata si apa minerala. Si aici o alta surpriza, apa o aduceau la pahar. Daca rugai chelnerul sa iti mai aduca un pahar cu apa su uita la tine foarte mirat. La hotel de 5 stele sa nu ai macar un suc pentru copii sau apa imbuteliata la sticle de 500 ml mi se pare jignitor pentru turistul si turismul din Romania.
Am vorbit cu sefa de sala despre faptul ca nu au o mancare gatita, o mamaliguta cu branza, depre apa servita in pahar etc, iar ea mi-a replicat "daca nu imi convine de ce am venit la acest hotel?".
Zgarcenia continua la nesfarsit. Seara, la etajele hotelului, pe holuri, nu exista lumina ci doar cateva leduri, cat sa nu te impiedici. Pentru a intra in camera era un chin sa nimeresti orificiul pentru cartela si sa deschizi usa.
Usa de la balcon este prevazuta cu intrerupator care, in momentul cand o deschizi se decupleaza aerul conditionat.
Un domn un varsta (probabil patronul hotelului) statea tot timpul in receptie si urmarea fiecare miscare a turistilor.
Peste tot te simteai urmarit de personalul hotelului. La restaurant, in permanenta, erau 2 chelnari care stateau sa urmareasca si inca 4-5 care se plimbau prin sala.
Multe ar mai fi de spus dar concluzia este sa ocoliti acest hotel.
Trimis de radu 1971 in 03.07.16 15:01:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radu 1971); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.82852300 N, 28.58862200 E - neconfirmate încă
@radu 1971: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=69791
Inseamna ca de 6 ani de cand am fost si eu acolo mare lucru nu s-a schimbat.
- Jul.2024 Hotel Saturn statiunea Saturn — scris în 27.07.24 de Cata2024 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jul.2024 Nu recomand — scris în 12.07.24 de Danve din IAşI
- Jul.2022 Acceptabil, se poate mai bine — scris în 04.09.22 de acronimus din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezamăgitor, dezgustător, fără respect. — scris în 21.07.22 de TURIST RO126103 din VALEA DOFTANEI, PRAHOVA - nu recomandă
- Jun.2022 Marea pacaleala de 5 stele — scris în 02.07.22 de ux125698 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanță — scris în 23.07.21 de Vasy031026 din SIGHETU MARMAţIEI [MM]
- Sep.2020 Vacanta 2020 — scris în 09.09.20 de ux117514 din ORADEA - RECOMANDĂ