Am ales Hotel Sara dupa ce am cautat indelung un hotel pe litoralul romanesc. Nu aveam nici un fel de asteptari legat de acest sejur. Am avut mici incidente legate de momentul cazarii. Mai exact noi fiind din Timisoara cu doau zile inainte de a pleca am sunat la Hotel si am intrebat la ce ora se face cazarea pentru a stii cum sa ne pregatim drumul. Mi s-a raspuns ca de obicei cazarea se face dupa ora 14 dar ca daca sunt camere libere se poate intra si mai repede. Bun am ajuns la hotel dimineata la ora 10 ni s-a spus ca nu sunt camere libere si ca ne vom putea caza la ora 14. Am mers la plaja si am revenit la ora 13 cand ni s-a spus ca abia dupa ora 15 ne vom caza. In final am primit o camera in jur de ora 15. Si cam atat cu partile neplacute.
Camera a fost una curata cu mocheta pe jos, lenjerie alba curata care a fost schimbata dupa 3 zile. Camera avea balcon cu scaune si masuta insa destul de mic. Baia a fost curata insa nu are cabina de dus si nici perdea ci doar o mica bordura din gresie astfel incat se uda toata baia cand faceai dus. Prosoapele se schimbau in fiecare zi, la fel curatenia in camera se facea zilnic.
Camerele arata exact ca pe site-ul hotelului.
Spatiul din jurul hotelului este destul de frumos amenajat, un parculet pentru copii si in spatele hotelului ul alt spatiu de joaca. Parcarea privata a hotelului exista... dar lipseste cu desavarsire... din fericire exista un parc padurice cu destui boscheti in care poti parca la umbra. Hotelul este situat in spatele unei biserici ale carei clopote te scoala din morti atunci cand bat... Zgomotele din statiune am observat ca se cam opreau in jur de ora 12 noaptea.
Hotelul are plaja privata pana la care trebuie sa mergi cam 15-20 minute. Plaja e cu nisip curata, insa la intrare in apa sunt pietre mari ceea ce e cam neplacut.
Micul dejun a fost destul de bun, nu foarte diversificat, sa nu uitam ca e hotel de 3 stele totusi, si acelasi in fiecare zi. Cu toate acestea erau doua feluri de cereale, lapte, iaurt, dulceata, miere, unt, ceaiuri si cafea, cremvursti si carnaciori, omleta oua fierte si ochiuri doua feluri de mezel, telemea+ cascaval si legume.
Statiunea destul de paraginita pe alocuri, insa neaglomerata si linistita. Am mancat la Spring time desi nu e voarte variat meniul si la Taverna Pescarilor un restaurant pe plaja unde mancarea era buna si venea foarte repede.
Noi am fost multumimiti de raportul calitate pret atat la hotel cat si in restul statiunii.
Trimis de anca in 12.07.13 23:15:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Eforie Nord Vila Rocco
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 26.07.24 de MihaelaCo71 din TâRGU JIU - nu recomandă
- Jun.2024 Ajuns din intamplare la Sara — scris în 14.07.24 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hotel Sara (Midia), din păcate, o excepție — scris în 11.02.24 de grigoreureche din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Nu sunt respectați clientii — scris în 08.08.20 de Ali2 din RM. VALCEA - nu recomandă
- Jun.2019 O experienta placuta — scris în 30.07.19 de rora din CâMPINA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Dezamăgit și înșelat de cei de la hotelul Sara din Neptun — scris în 31.07.18 de adrianhozoc din DUMBRăVENI. VRANCEA - nu recomandă
- Aug.2017 Sejur excelent - Hotel de trei stele adevarate! — scris în 02.09.17 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ