A fost un vis din care nu ma pot trezi
Am zburat cu avionul de la Cluj, evident ajunsi in TURCIA. am fost repartizati la hotel, SAPHIR RESORT&SPA, unde a inceput visul nostru, fusesem anii precedenti in Romania la mare si era prima experienta in strainatate, si nici nu ne puteam inchipui ca in tara vecina exista cea ce am gasit noi acolo, .
HOTELUL este impecabil din punct de vedere al curateniei, mancarii, dotarilor din camere, piscine baruri
o singura problema daca putem sa-i spunem asa este la intrarea in mare deoareca este pietris si apa dupa cativa metri creste brusc dar nu va speriati pentru asta deoarece este foarte sarata si te tine la suprafata foarte usor, animatia hotelului este de o calitate ireprosabila,
serviciile hotelului sint la cel mai inalt standard, asa ca eu recomand acest hotel cu drag
pt. noi acest hotel va ramane pt. totdeauna in sufletele noastre, in timpul zilei aveti tot felul de activitati cu echipa de animatie cea ce va umple tot timpul zilei, cea ce am mai observat este faptul ca angajatii hotelului iubesc copii de parca ar fi ai lor
curatenia din hotel si din gradina de afara mi sa parut exemplara
SAPHIR RESORT ESTE O CASA PRIMITOARE VIZITATIL FARA EZITARE.
Trimis de chelariu_marius in 23.06.11 18:22:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: ALANYA SAPHIR RESORT&SPA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chelariu_marius); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Prin ce agentie ai luat biletul? Am cautat la agentii dar nu am gasit hotelul in oferta lor. Si imi pare interesant.
@gabi-h, asa cum scrie cu rosu pe aceasta pagina, sunt interzise referirile la agentiile de turism.
Puteti cere/trimite, in schimb, aceste informatii prin intermediul mesajelor personale (pe privat).
Buna Marius, multumim pt review. Plecam si noi pe 4 iulie tot la acest hotel, as vrea sa stiu daca a fost totul ok in legatura cu cazarea, daca este nevoie sa dai ceva la receptie pt a avea camera cu vedere la mare, sau cum ai procedat tu. Mercic frumos
- Jul.2023 Hotel de pensionari ! Divertisment 0 ! — scris în 09.07.23 de ux129661 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Foarte bine — scris în 25.08.18 de rudy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Merita! — scris în 07.07.18 de VICIANA din SLATINA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Cu mult drag, vreau sa ma reintorc — scris în 13.10.17 de lucill din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Not excellent, not terrifying — scris în 26.03.16 de Roxelly din OTOPENI [IF] - nu recomandă
- Jul.2015 LIKE!!! — scris în 19.07.15 de georgy.petre din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Un hotel bun — scris în 24.03.16 de ioana1976 din ORADEA - RECOMANDĂ