Impresie
În opinia mea, Hotel Sântana este cel mai bun hotel din stațiunea Moneasa îl recomand cu încredere
Ospătarii știu să vorbească civilizat cu clienții, măncarea este foarte bună la gust cât si design-ul ei.
Cazarea este de nota 100, se pune foarte mult accent pe curățenie.
Dintre toate hotelurile din Moneasa la Hotel Sântana m-am simțit cel mai ok...
Trimis de Rosenhoffer in 22.07.18 14:20:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MONEASA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rosenhoffer); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.45879600 N, 22.25204700 E - CONFIRMATE
@Rosenhoffer: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 56&ridAnt=87581
- Oct.2022 A fost minunat și aștept să mă reîntorc cu drag.Va mulțumim. — scris în 22.10.22 de Dumitru1966 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Neoklinik - Moneasa — scris în 18.02.20 de miculprint din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cea mai urata si trista experienta din viata mea, care a costat foarte multi bani... — scris în 08.03.18 de berki din VULCAN [HD] - nu recomandă
- Apr.2016 Foarte bine — scris în 02.05.16 de George1974 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Pacaleala — scris în 29.04.16 de Svetlana1968 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Oct.2014 Multumiri celor de la Pensiunea Santana Neoklinik - Moneasa — scris în 23.10.14 de Olga Morar din SATU MARE - RECOMANDĂ