- notele conţinute SUNT luate în calculul mediei
- [mini]Articolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- [mini]Articolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul la Sântana-NeoKlinik Hotel"
- [mini]Articolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din [Sântana-NeoKlinik Hotel]" (se deschide prin click pe acel link)
Multumiri celor de la Pensiunea Santana Neoklinik - Moneasa
O fata ca ea...
Stim cu totii despre traditia micilor "atentii" oferite de pacienti in sanatate, marturisesc ca si eu am crescut in cultura micilor atentii, ei!! ...dar stati sa va spun despre ce este vorba in acest articol... in pofida faptului ca in baza de tratament scrie foarte clar "in aceasta unitate nu se primesc atentii" am comis-o (am sa justific si gestul putin mai jos... !) ! adica pur si simplu din respect pentru profesionalismul asistentelor am vrut sa ofer o atentie, mare mi-a fost mirarea cand am fost refuzata categoric! Am ramas consternata, muta de uimire, nu mi-a venit sa cred ca se intampla la noi in Romania asa ceva, cand salariile sunt cum sunt si sanatatea nu beneficiaza de un alt regim pecuniar, dar ce-i drept pensiunea la care sunt este privata, uimita profund mi-am pus intrebarea - sa fie patronii de aici atat de generosi incat nu mai fie cazul ca cei din baza de tratament sa primeasca mici atentii???
Cred ca aici nu se stia de o lege promulgata de Traian Basescu, incepand cu data de 9 octombrie 2014 -
"Liber la atenţii | S-a stabilit: doctorii nu sunt funcţionari publici, deci, legal, pot primi cadouri"
Mai mult: libertatea.ro/detalii/art ... #ixzz3GveXoCQR"
Fata despre care va vorbesc se numeste D.C. si este asistenta la Pensiunea Santana din Moneasa, tot respectul si consideratia mea pentru profesionalismul ei dar si un bravo celorlalte asistente care te primesc cu zambetul pe buze la proceduri.
Inca o data multumiri doamnei D.C., pentru devotament si amabilitate, pentru faptul ca este prietena turistilor din statiune, o vad cu zambetul pe buze mereu, un zambet nu costa, dar atitudinea vis-a-vis de un pacient inseamna foarte mult! Sunt convinsa ca cele 14 zile de sejur si tratament profesional ma vor face sa recomand si altor prieteni aceasta locatie. Sunt abia in a 4-a zi a sejurului dar ma declar pe deplin multumita!
Trimis de Olga Morar in 23.10.14 06:03:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MONEASA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Olga Morar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.45879600 N, 22.25204700 E - CONFIRMATE
@Olga Morar - Bun venit în comunitatea AmFostAcolo.ro
Refuzul unei atenţii e, probabil, un gest lăudabil, însă... profilul AmFostAcolo e cu totul altul: cel al recomandărilor sau contrarecomandărilor TURISTICE despre destinaţie sau despre pensiune, în ansamblul său...
Te-aș invita ca, la sfârşitul sejurului, să completezi textul iniţial încărcat, concentrându-l pe impresiile cazării la Pensiunea Neoklinik (şi a serviciilor turistice oferite acolo), şi nu pe un gest particular. Mulţumirile adresate personalului sau unei anumite persoane pot să rămână, dar ele nu pot constitui "subiectul principal", care trebuie să se concentreze, aşa cum am spus, pe impresiile turistice generale, cât mai complete...
Pentru completări — poţi folosi EDIT IMPRESII
"Review"-ul este trecut în stand-by (prin suspendare temporară) — te rugăm ca, la sfârşit sejur şi finalizarea completărilor, să ne anunţi că putem publica articolul, scriind un ecou aici, în această rubrică.
Mutat în rubrica "Santana-NeoKlinik Hotel, MONEASA" (nou-creată pe sait)
@Olga Morar - mai mult ca sigur ai încheiat sejurul.
Poți să răspunzi, te rugăm, solicitării de mai sus?
Mulțumim.
PS în caz contrar, vom publica articolul tău doar cu statut de „evaluare”.
Nivelul de detaliere insuficient nu îngăduie publicarea impresiilor ca review (articol distinct).
Recomandările vor fi, în schimb, publicate ca "EVALUARE" = miniArticol, CU note, cu statut de "mini-review".
- notele acordate în cadrul acestor miniArticole SUNT luate în calculul mediei
- miniArticolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- miniArticolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul în destinaţia X"
- miniArticolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din sejurul în destinaţia X" (afişată SUB lista cu impresii)
- evaluările NU SUNT anunţate abonaţilor la impresii noi din această destinaţie [nu se trimit înştiinţări la publicarea lor]
N.B.: Dacă nivelul de detaliere crește până la minimul suficient acceptării ca şi "articol distinct", EVALUAREA va fi transformată în REVIEW de către unul dintre Administratori.
- Oct.2022 A fost minunat și aștept să mă reîntorc cu drag.Va mulțumim. — scris în 22.10.22 de Dumitru1966 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Neoklinik - Moneasa — scris în 18.02.20 de miculprint din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Impresie — scris în 22.07.18 de Rosenhoffer din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Cea mai urata si trista experienta din viata mea, care a costat foarte multi bani... — scris în 08.03.18 de berki din VULCAN [HD] - nu recomandă
- Apr.2016 Foarte bine — scris în 02.05.16 de George1974 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Apr.2016 Pacaleala — scris în 29.04.16 de Svetlana1968 din TIMIşOARA - nu recomandă