Nu este ceea ce vezi pe site-ul hotelului
Buna ziua,
Am fost in concediu la acest hotel, in urma cu o saptamana. Destul de dezamagiti pentru ca am platit pentru 4 stele, iar camera era de fapt intr-o cladire anexa hotelului, deci nu era nicidecum cea prezentata pe site, desi plata a fost pe masura si am fost asigurati ca aceea va fi camera; mobila din camera nu semana cu cea prezentata, camera extrem de mica; am platit in plus taxa de oras 4€/noapte/persoana ptr 5 nopti, nu ptr 6 cat am stat (uau, super reducere!!) si astfel am dat inca 40€/2pers; internetul mergea foarte greu si doar in holul hotelului;
Personalul de la restaurant era destul de tafnos, micul dejun era intre orele 7-10 si a fost acelasi pe toata durata sejurului, deci varietate zero (1fel de salam, 1fel de cascaval, 1fel de sunca, ceva produse de patiserie - croissant, chec, briose -; cafeaua si sucul erau de la dozator!!! , un ness oribil ceea ce consider de nedescris avand in vedere ca eram in Italia si hotelul este de 4 stele;
Ca nota pozitiva este asezarea (pozitionarea) hotelului care este foarte aproape de podul Rialto si de Piazza San Marco, era foarte curat in camera si in baie si am putut lasa bagajele la hotel de dimineata de la ora 10 pana la ora 16.00 (lucruri normale de altfel).
Trimis de ancro in 27.09.11 11:30:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Roma, Sardegnia (Cagliari, Alghero Olbia, Sassari, zona Costa Smeralda)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.43837210 N, 12.33921514 E - neconfirmate încă
@ancro: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare