La intrare in Tg. Mures cind vi dinspre Sighisoara pe partea dreapta aproape de restaurantul aflat deasupra soselei se gaseste hotelul Sandoria 3*.
Am venit in Tg. Mures pentru strandul weekend care este foarte frumos. Am cautat cazare la mai multe pensiuni si nu am gasit nimic peste tot era ocupat, cind am renuntat si am vrut sa mergem la Sovata.
La iesire din oras am vazut hotelul si am zis sa incercam si aici receptionera foarte amabila si am rezolvat imediat cu cazarea.
Hotelul foarte curat si frumos inclusiv in camera, avea patru etaje, parcare mare si o fintina arteziana in fata hotelului foarte frumoasa.
Cred ca o sa revin la acest hotel si la strandul din oras am petrecut un weekend reusit.
Trimis de nelu73 in 10.08.13 17:15:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU MUREȘ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nelu73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.52662000 N, 24.60098200 E - neconfirmate încă
Mutat la rubrica "Hotel Sandoria" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
- Dec.2019 Hotel Sandoria - o surpriza placuta — scris în 12.12.19 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Sandoria — scris în 04.08.19 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Feb.2015 No, ca se poate si asa! — scris în 23.02.15 de gotty din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Chiar merită! — scris în 15.08.14 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Servicii Exemplare — scris în 16.02.14 de nosferatoo din BUCUREșTI - RECOMANDĂ