Am fost in luna iulie, impreuna cu fetita noastra de 4 ani la Hotel Sanda. Am ales hotelul, dupa impresile de pe acest sait, multumim celor ce au scris. Dupa un traseu de vis si mai multe opriri pentru a admira frumoasa tarisoara, am ajuns la receptia hotelului la ora 13. Am primit imediat camera, desi pe voucher se specifica ca cazarea incepe la ora 18. Am primit o camera cu vedere spre intrarea in hotel, care desi este situata pe latura de sud, este racoroasa, datorita numerosilor copaci din fata hotelului.
Camera era foarte curata, cu un pat mare si comod. Lenjeria de pat era de un alb imaculat. Tot in camera am avut si un mic frigider, foarte util. Baia foarte curata, fara cabina, cu cadita si perdeluta. Am avut prosoape la baie, albe, spuma. Geamul si usa de la balcon este de termopan cu plasa pt. tantari. Balconul maricel, dimineata serveam cafeluta in el.
Masa am servit-o la aproape toate locatile din statiune, dar cel mai mult la Autoservirea Larisa. Mancarea este foarte buna, diversificata si la preturi mici.
Plaja am facut mai mult in partea de sud, spre statiunea Saturn.
Statiunea Venus este o statiune cu multi copaci, dar pacat ca este lasata in paragina. Ca si distractie, plimbari cu tractorasul spre Saturn sau spre Jupiter. Daca doriti o statiune linistita, cu o plaja cu nisip fin si intrare foarte lina in apa va recomand Statiunea Venus. Pentru tineri nu recomand statiunea.
Hotelul Sanda este un hotel foarte curat, cu un personal deosebit si la niste preturi foarte bune. Noi ne-am facut deja rezervare pentru anul viitor la acest hotel.
Trimis de liviugli in 07.12.14 14:53:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Sâmbata de Sus, Sinaia-Vila Vînturis,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liviugli); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@liviugli: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@liviugli - Salut, pare un hotel modest dar curat si imconjurat de multa verdeata, deci placut. Am si eu citeva puncte care m-ar interesa si anume:
- Exista posibiliatea unei rezervari care sa includa si MD?
- Care ar fi recomandarea ta in privinta camerei, deci etaj,
pozitia fata sau spate - deci sa nu ma afume cei cu grill-ul dar nici sa nu devina camera sauna din cauza soarelui.
In plus sunt interesat de citeva sedinte de tratament (impachetari cu namol. Ai vre-o idee unde as putea apela, resepctiv exista posibilitatea in hotel?
Iti multumesc anticipat.
@Michaell - Salut, hotelul nu are restaurant propriu, dar agentia la care am rezervat noi avea si oferte cu mic dejun (20ron/pers) pe baza de bonuri valorice, valabile la unele restaurante din statiune. Camera noastra era la et. 2 si era in dreptul gratarului si a terasei barului, dar nu am fost deranjati deloc. Majoritatea turistilor cazati in hotel au fost familii cu copii sau persoane mai in varsta. Camerele din spate au balconul putin mai mic, au o priveliste spre curtea din spate pe unde trece un drum putin circulat. Tot in spatele hotelului este si parcarea incuiata si pazita. Sedinte de tratament in hotel nu cred sa fie. Ce pot sa va spun, am vazut in statiune de vanzare la un magazin de pe faleza namol ambalat.
- Jul.2022 Dragă hotel Sanda din Venus - o să mai revenim! — scris în 24.07.22 de Tiberiu_N_S din SIRET [SV] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Hotelul Sanda din stațiunea Venus - un sejur scurt și plăcut la final de vară — scris în 16.09.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Din nou la mare! — scris în 26.06.18 de Carmencri din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Foarte ingrijit — scris în 15.08.16 de Alexa005 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Perioada 10-16 august 2016 — scris în 15.08.16 de george9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Perfect :) — scris în 18.07.16 de angela54 din PETROşANI [HD] - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Un hotel primitor si curat, cu o gradina superba — scris în 08.07.16 de Raduopi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ