Hotel ok pentru o minivacanta la Roma
Alegerea noastra s-a bazat pe urmatoarele considerente: am dorit o zona linistita, in afara zonelor de interes turistic, langa o statie de metrou dar nu chiar la capatul liniilor. Am rezervat si achitat o camera pt 2 persoane la acest hotel cu o luna inainte de plecare, direct pe site-ul hotelului pentru care am platit 152 euro pentru 2 nopti cu mic dejun inclus.
Hotelul se gaseste in Piata Bologna iar statia de metrou de langa el poarta acelasi nume, Bologna, a treia dupa Termini. Camera primita a fost la etajul 1, pe acelasi palier cu restaurantul. Conditiile sunt modeste, un pat dublu, tv cu 4-5 programe, aer conditionat, frigider, baie cu dus. Consumabilele de la baie erau de slaba calitate, camera a fost intunecoasa dar aceste minusuri au fost compensate de zona linistita, apropierea de statia de metrou, wi-fi in camera, mic dejun destul de consistent (mai multe sortimente de mezeluri, branzeturi, cereale, oua, prajituri, cornuri, etc) si curatenie in camera. Avand in vedere ca plecam dimineata, dupa micul dejun si reveneam seara tarziu in camera, nu am avut prea multe pretentii.
Sub hotel se gaseste un supermarket iar in apropiere sunt cateva baruri dragute unde se poate lua masa la preturi ok.
Recomand acest hotel celor care aleg sa petreaca cateva zile in Roma in scop turistic.
Trimis de nana in 01.06.14 19:07:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "San Giusto Hotel" (nou-creată pe sait).