San Cristoforo Appartamento(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Appartamento San Cristoforo
Am fost cazata la acest apartament situat in Via Sancristoforo 25, La Kalsa, 90133 Palermo, Italia in perioada 29 aprilie-2 mai.
Am rezervat online cazare. Nu a fost necesar card de credit si nici nu am platit avans.
Gazda a fost foarte prietenoasa, am corespondat inainte de sosire cu ea, iar in momentul in care am ajuns ne-a predat cheile fara sa ne ceara vreun act de identitate. Desi Palermo, se pare ca merg pe incredere.
Apartamentul avea 2 camere, un dormitor cu pat matrimonial, iar altul cu twin beds. Exista si un patut pentru bebelusi.
Bucataria maricica dotata cu ce doresti.
Micul dejun a fost slabut, dar ne asteptam, avand in vedere ca mai fusesem de cateva ori in Italia si ne-am obisnuit cu genul lor de mic dejun.
Lenjeriile au fost foarte curate, la fel ca si prosoapele si baia. Localizarea este excelenta, fiind aproape de gara si de majoritatea punctelor de atractie.
Wi fi super bun!
Trimis de cami1212 in 05.05.17 17:11:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Venetia, Roma, Milano, Bari.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cami1212); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 38.11394590 N, 13.36461420 E - neconfirmate încă
@cami1212: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "San Cristoforo Appartamento, PALERMO" (nou-creată pe sait)
Vad ca tot pe langa unde ati stat voi, voi sta si eu (Via Bologna, in continuare, Vicolo Guascone. La Kalsa).
Cum ati ajuns de la gara? (presupunand ca ati luat de la aeroport autobuzul, pana la Stazione Centrale). Pe jos, pe Via Roma? Sau luand un autobuz?
A fost galagie, noaptea? In zona? Fiindca eu gasisem ceva foarte frumos, dar cand mi-a spus proprietara ca jos e un bar, si ca pana la h 4, h 5 dimineata, nu se potolesc, nu, merci... Nu mai vreau sa mai patesc ce am patit la Roma.
Asa ca am ales un studio, situat pe o straduta foarte ingusta, ca sa nu fie loc de bar, de masini, etc.
Multumesc (personal) pentru acest review care este superbinevenit.
@cristina47: am mers pe jos de la gara, apartamentul era l cca 5 min de mers pe jos, nu era galagie, doar ca am avut o ghena aproape de balcon si intr-o dimineata ne-a trezit masina de gunoi, insa am adormit repede.