Verde, liniste, mic si cochet. Ideal pt o vacanta de relaxare. Plaja mica, dar cu nisip fin - raritate in aceasta zona! Camera mare, restaurant ok. Seara, minidisco urmata de spectacole pt adulti. In rest nu erau alte "nebunii".
Trimis de anya in 29.02.08 11:09:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Hotel situat in Torba, intr-o padure de pini, langa alte doua hoteluri, Onura si Blue Dreams. Se ajunge la el luand-o la dreapta de pe autostrada care vine dinspre aeroport spre Bodrum si care este principalul drum al regiunii, care duce pana in Turgutreis. Intrarea la dreapta se face cam la 1-2 km dupa ce se trece de intrarea spre Rixos si Kervansaray, se vad indicatoare cu grupul celor trei hoteluri mai sus pomenite.
Dupa ce mi-a povestit ghidul nostru, este un hotel bun, fara deficiente de nici un fel, linsitit, un loc in care iti poti petrece o vacanta relaxanta, fara sa fii deranjat de nimic. Poti merge cu incredere, standardul e de 5 stele.
Buna,
Am citit ce ati scris si pare interesant. Va pot deranja cu 2-3 intrebari?
1. cat a fost camera pe zi?
2. cu ce agentie ati plecat?
3. adresa mea de mail este kywy7@yahoo.com dati-mi un ping si va trimit eu un mail. Vreau sa merg vara asta la Bodrum si pare interesant locul, iar de obicei mai interesez bine inainte.
Va multumesc pentru intelegere
Mai multe amanunte de la anya? ! E singura care a postat cateva impresii, in rest nimeni nu a mai fost acolo? Poate... anya sau altcineva incearca sa impartaseasca frumoasele clipe (? !) petrecute in acel hotel... Asteptam cu interes!
- Sep.2017 Un resort care ne-a lasat o impresie buna — scris în 10.02.18 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Un hotel linistit la un pret corect — scris în 08.07.15 de ari04 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Mic, frumos, elegant si linistit — scris în 03.06.11 de olivial din BUCURESTI - RECOMANDĂ