Impreuna cu niste prieteni am vizitat zonele turistice din jurul Petrosaniului, in special Parangul. Hotelul face parte dintr-un complex (complexul hotelier Rustic-Palace - unul se numeste Hotel Rustic***, celalalt Hotel Palace****), fiind situat la aproximativ 3 km de centrul orasului. Ambele hoteluri sunt amplasate unul langa celalalt. Eu am ales hotelul Rustic pentru ca era mai ieftin, 70 lei/noapte cu mic dejun inclus.
Banii au meritat din plin, camera era curata si spatioasa, fiind dotata cu un pat mare, LCD si aer conditionat. Camera nu avea balcon, insa geamul era cat peretele iar lumina patrundea din belsug.
Micul dejun a fost consistent si bun (se servea la restaurantul hotelului Palace).
Prietenii cu care eram au stat, initial, la Palace, unde era mai scump (pretul era dublu din cate imi aduc aminte), dar si mai elegant. Au fost nevoiti sa se mute la Rustic din cauza unei nunti, pentru ca la Palace restaurantul era chiar sub camera lor, iar muzica se auzea tare, nu puteau dormi.
Personalul a fost amabil. Rezervarea o aveam initial la hotelul Palace, dar am putut sa schimb camera cu una de la Rustic, fiind mai ieftina. Si la hotelul Rustic, la receptie, am fost primit cu amabilitate.
Dezavantajul hotelului Rustic este ca amplasarea e chiar la strada, la DN66, neavand parcare. Din fericire, drumul nu este atat de circulat noaptea, astfel ca am dormit neintors.
Am putut sa las masina fara probleme in parcarea hotelului Palace. Se putea parca si in strada, in fata hotelului Rustic, drumul e larg in acea zona, dar exista si un risc ca pe acolo, noaptea, sa treaca vreun sofer adormit.
Nu stiu cum sunt alte hoteluri din zona Petrosaniului, insa de acesta am fost foarte multumit. Am inteles ca exista si internet wireless, insa nu l-am folosit, nu aveam laptop.
Trimis de turist.real in 12.04.13 18:02:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turist.real); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.