Un hotel foarte bun. Pe scurt.
Mancare diversa si foarte multa. Bauturi foarte bune.
Cat priveste distractia ptr cei mari cat si ptr cei mici nu ai ce reprosa. Daca cineva doreste detalii in plus sunt dispus sa ofer.
Un amanunt foarte important. In timpul sederii la acest hotel te poti muta ultimele 3... sau 4 zile din sejur la royal hoiday palace sau la royal adam si eva din belek. Fara nici un cost in plus.
Daca eram fara cel mic as fi optat adam si eva din belek. Dar asa am hotarat sa raman aici. Este foarte ok.
Peste 2 zile plec din pacate. Ador Turcia ptr cate face sa te simti cu adevarat in concediu.
Trimis de M'Liviu in 01.07.15 00:29:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Ephesus kusadasi. silence side. Rixos lara. Ic santai belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85654000 N, 30.88422000 E - CONFIRMATE
@calincheita: e fara transport. Este luat din feb 1020 euro
Prin ce agentie ati luat biletul, as dorii in privat aceste detalii. Multumesc
Buna ziua! peste doua saptamani urmeaza sa plec si eu la acest hotel. Se merita chestia cu mutatul la alt hotel? si iti spune cineva la receptie treaba asta sau cum se procedeaza? stiu ca anul trecut nu ofereau posibilitatea asta. Multumesc!
@cristi04: salutare. In cea ce priveste mutatul la adam si eva au in fiecare lift panou informativ care te anunta de acest lucru. O sa pun si o poza. Cu privire la royal palace intrebi la receptie.
@m liviu: Spectaculos resortul intr/adevar, felicitari pentru alegerea reusita.
- Sep.2019 Dezamagit, raport calitate pret foarte slab — scris în 07.09.19 de mariusdd din CARANSEBEş [CS] - nu recomandă
- Jul.2018 Un hotel cu pretentii dar cam atat — scris în 26.01.19 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2017 Un concediu superb la acest hotel ???? — scris în 14.07.17 de Anca Ioanas din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu chiar ce ma asteptam — scris în 09.08.16 de teo35 din IASI - nu recomandă
- Jul.2016 Apusul unui hotel... — scris în 29.07.16 de manolekris din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Royal Wings - un hotel dezamagitor — scris în 15.07.16 de dumitriu77 din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2015 Relaxare si rasfat — scris în 29.11.15 de andre22 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ