Am ales Turcia pentru concediul din 2010 - Iunie. Am auzit doar lucruri bune despre Royal Wings si am ajuns ca in Martie 2010 sa ne hotaram sa-l alegem ca destinatie. Dupa aprox 2h de cosmar cu avionul cel mai vechi/chinuit din cate am calataori in lumea asta am aterizat pe caldura din Antalya. Am fost asteptati de catre firma organizatoare, impartiti pe autocare in functie de hotelul de destinatie si in 30min am descarcat bagajele in hotel.
Uluitor ca si conditii/aspect, prima impresia a fost: merita toti banii.
Am incercat cu un bacsis o camera mai buna - banii luati dar nimic dat inapoi. Etajul 6, camera frumoasa, curata cu tot confortul unor 4 stele europene (stiti ca cele 5 stele nu sunt chiar 5 la turci...)
Piscina impresionanta, in forme diverse, incapatoare - apa era rece (21-22) comparativ cu apa din mare (24) dar foarte apreciata pe caldura din Iunie 2010.
Am ajuns pe o temperatura de 32 de grade celsius si am plecat la sf lui Iunie la 45. In fiecare zi tem aerului a crescu cu 1-2 grade. Sufocant la 40 de grade exterior, imposibil dupa 11 de stat la soare sau pasit pe nisip, imposibil de stat la piscina pana spre ora 17 cand aerul devenea respirabil.
Aer conditionat in camera - chiar facea fata temp exterioare - altfel nu se outea dormi noaptea (cam 28-31 de grade noaptea in Iunie). Nu am vazut un nor pe cer timp de 10 zile...
Curatenia era vizibila chiar si in exteriorul hotelului, chiar am vazut intr-o dimineata cum un grup de 20 de la curatenie spalau toate scaunele si saltelele de la plaja - asa am realizat cum pot sa arate ca scoase din cutie in fiecare dimineata. Udatul spatiului verde aproape continuu... In camere se facea in fiecare zi curatenie (inclusiv cu schimbatul prosoapelor - lucru care poate nu-l doream in fiecare zi incercand sa lasam pe cuiere prosoapele folosite - tot erau schimbate). Am lasat in fiecare zi 2$ bacsis pt curatenie si acest lucru a fost rasplatit cu diferite forme desenate cu prosoapele din camera, petale de trandafiri, aranjarea hainelor si a lucrurilor prin camera - fara a avea surprize de lipsa lucruri.
La parcul de distractii din incinta hotelului era f aglomerat, programul era cam scurt (de ex se folosea un topogan doar de la 12:00 la 12:30 sj 15:00 la 15:30 - atunci cand lumea se pregatea de masa sau venea de la masa), sau bazinul cu valuri doar de la 16:00 la 16:30 - atunci cand toti copii din hotel se gaseau acolo
Mancarea era la discretie, foarte gustoasa, f multe feluri locale care ne-au incantat, un UAI clar. Deserturile erau de nota 10 - am avut chiar si o seara de exceptie cu o expozitie de tipuri de ciocolata/creme de la Elephant d'Or (peste 1 suta de feluri...). Bauturi de toate felurile (nu doar locale), berea era doar Efes dar chiar f buna.
Programul de seara era acelasi ca si la alte hoteluri din Turcia, aceleasi melodii pentru copii inte 21:00 si 21:30 (cred ca toti au acelasi playlist), foarte mult axat pe rusi (daca e **** sunt si cei mai multi rusi). Dupa 21:30 ori distractia oferita de trupa hotelului (concursuri, pantomima, dansuri...) ori la o terasa o trupa live cu o multime de coveruri (aici ne petreceam seara pana la 23:30) apoi urma discoteca intr-un demisol - pana pe la ora 03... Chiar aveai ce sa alegi.
Plaja - nisip fin, sezlonguri destule pentru toti doritorii de plaja la malul marii (f multi stateau doar la piscina).
Spatiul de joaca pentru copii cu mini club frumos (pacat ca fetele vorbesc doar rusa si putin germana - engleza 0) - activitati atractive pentru copii -zilnic fetita mea a fost prezenta...
Excursiile erau scumpe (cam nimic sub 60$ de pers...).
Nu am avut surprize neplacute, totul a fost ca si in catalog sau pag de web a hotelulului.
Trimis de marius1000 in 03.02.13 11:21:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marius1000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.85654000 N, 30.88422000 E - CONFIRMATE
- Sep.2019 Dezamagit, raport calitate pret foarte slab — scris în 07.09.19 de mariusdd din CARANSEBEş [CS] - nu recomandă
- Jul.2018 Un hotel cu pretentii dar cam atat — scris în 26.01.19 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2017 Un concediu superb la acest hotel ???? — scris în 14.07.17 de Anca Ioanas din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu chiar ce ma asteptam — scris în 09.08.16 de teo35 din IASI - nu recomandă
- Jul.2016 Apusul unui hotel... — scris în 29.07.16 de manolekris din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Royal Wings - un hotel dezamagitor — scris în 15.07.16 de dumitriu77 din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2015 Relaxare si rasfat — scris în 29.11.15 de andre22 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ