ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.02.2008
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
PLAJA şi MAREA:
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Royal Wings un hotel de recomandat familiilor cu copii
TIPĂREȘTE
Va recomand din toata inima Royal Wings, hotelul la care am fost in 2006. Imaginile de pe site sunt reale!
Cu totii ne-am simtit minunat: luna si aquapark, prosoape pentru plaja, tras cu arcul, bowling, spectacole - spectaculoase (trupa de balet din Rusia).
In fiecare seara sunt cel putin doua feluri de mancare speciale, in functie de specificul bucatariei tarii care este evidentiata si printr-o decorare speciala a restaurantului.
Exista o o piscina cu jacuzzi, iar in zona aquaparc cu valuri artificiale.
Minibarul din camera este completat zilnic, fara costuri suplimentare. Barul de la bowling, de asemenea, ceea ce n-am gasit la alte hoteluri.
## end review sc
Trimis de nadiache in 28.02.08 00:00:00
Trimis de nadiache in 28.02.08 00:00:00
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nadiache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
- Coordonate GPS: 36.85654000 N, 30.88422000 E - CONFIRMATE
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Royal Wings Hotel:
- Sep.2019 Dezamagit, raport calitate pret foarte slab — scris în 07.09.19 de mariusdd din CARANSEBEş [CS] - nu recomandă
- Jul.2018 Un hotel cu pretentii dar cam atat — scris în 26.01.19 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2017 Un concediu superb la acest hotel ???? — scris în 14.07.17 de Anca Ioanas din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Nu chiar ce ma asteptam — scris în 09.08.16 de teo35 din IASI - nu recomandă
- Jul.2016 Apusul unui hotel... — scris în 29.07.16 de manolekris din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Royal Wings - un hotel dezamagitor — scris în 15.07.16 de dumitriu77 din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2015 Relaxare si rasfat — scris în 29.11.15 de andre22 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie
- Solicită o ofertă personalizată