mi s-a parut un raport calitate-pret bun.
eu am dat 120 de lei pe camera de 1 mai, si 150 la inceputul lui iulie.
camera curata, aer conditionat, lcd, tot ce scrie la ei pe site, curatenie cand am fost eu se facea zilnic.
personal foarte politicos, dar sa stii ca eu pe unde am fost nu am avut niciodata probleme, poate sunt mai norocos sau exista
obiceiul cand te duci in concediu in Romania sa cauti nod in papura.
micul dejun excelent.
salam de sibiu si cafea de calitate. bineinteles si alte produse dar, ti-am zis de astea ca sa iti faci o idee ce si cum.
preturi la bautura foarte mici, mancarea ca si pret este peste media statiunii dar buna, portii destul de mari.
skol la doza 2 lei :), tuborg la sticla 4 lei, suta de finlandia 14 lei, nestea la jumate 4 lei din ce imi aduc eu aminte.
seara se mai organizeaza cate un spectacol, daca ai copii mici posibil sa fie cam galagie. se poate ca in septembrie sa nu mai fie
cazul desi din ce am vazut pe site hotelul este deschis tot anul
locatia mie imi place, de asta am si ales hotelul prima oara, langa vox maris si forum, langa "vechiul costinesti".
pana la plaja principala din statiune, hai sa zicem pana la obelisc faci 7-8 minute mers lejer.
plaja de la forum e la 2 minute distanta, mai libera si pietre in apa ai nevoie de papuci de baie acolo;
si mirosea cam urat cand am fost eu in iulie.
daca mai vrei sa aflii ceva intreba.
numai bine!
P. S. sunt impresiile mele, scrise pe un alt forum.
Trimis de iufiuf in 27.08.11 22:21:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iufiuf); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.94080800 N, 28.63609800 E - neconfirmate încă
- Jun.2015 Nu are rost sa revii aici cand serviciile se degradeaza — scris în 08.07.15 de coricorina din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Foarte mulțumit! — scris în 11.07.14 de CIPRIAN 2012 din BUFTEA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Foarte bine — scris în 25.07.13 de Ralteo din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Frumos — scris în 05.09.12 de mitzi05 din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Servicii excelente — scris în 02.08.12 de daniel zanoaga din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Hotel cu conditii bune spre f bune — scris în 20.07.12 de Getodacu din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Hotel de nota 10! — scris în 20.02.12 de marian69 din BUCURESTI - RECOMANDĂ