ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.09.2023
încărcat de pe telefon!
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Ingrozitor
TIPĂREȘTE
Hotelul este ok, spa-ul este de 4 stele. Însă bucătăria și curățenia, precum și simțul etic al personalului, lasa de dorit.
După 1 zi ne-am îmbolnăvit toți de gastroenterita, 2 familii cu 2 bebelusi. Știau de problema asta și totuși nu au făcut nimic, mâncarea este manevrata fără mănuși. Scenariu de film horror, toată noaptea se auzea cum oamenii vomita și folosesc toaleta. La recepție se dădeau pastile și oamenii varsau pe hol, pe plaja. Aveam un sejur de 5 nopti, am plecat dupa 2. Cu cei mici am ajuns la urgente.
Nu recomand.
## end review sc
Trimis de SilviaNita in 08.09.23 06:55:17
Trimis de SilviaNita in 08.09.23 06:55:17
Validat / Publicat: 08.09.23 07:30:48
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SilviaNita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
@SilviaNita: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Royal Grand Hotel & Spa Kavarna:
- Sep.2023 Hotel ce trebuie inchis — scris în 04.09.23 de bogdanpit din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2023 Prima vacanta la ei, nu recomand, nu as mai merge acolo niciodata — scris în 29.08.23 de U130556 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 Vacanta ratata — scris în 29.07.23 de ux130025 din ROMANIA
- Aug.2022 Decentă la preț decent. — scris în 13.08.22 de telina din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Recomand pentru escapade — scris în 30.07.21 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Recomand — scris în 10.09.18 de Ana Asmaranducai din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Încă o experiență bună la vecinii bulgari — scris în 27.12.18 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie
- Solicită o ofertă personalizată