- notele conţinute SUNT luate în calculul mediei
- [mini]Articolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- [mini]Articolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul la Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]"
- [mini]Articolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din [Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]]" (se deschide prin click pe acel link)
Opulenta de la intrare ascunde servicii ce lăsa de dorit
Suntem încă aici (intre timp au ajuns acasa - by wb). Mai avem încă 4 zile pana la plecare. Resortul este curat si bine întreținut.
Am observat ca personalul hotelului aplica dubla măsura si se poarta discriminatoriu cu romanii fata de alte naționalitati (englezi, germani, olandezi, turci), masa si servirea nu reflecta nici pe departe clasificarea de 5 stele si UAI. Foarte mulți romani care au revenit pentru a doua oară la acest hotel sunt dezamagiti. Romanii sunt cazati in camerele de la ultimul etaj unde este foarte cald, foarte departe de Recepție si restaurantul principal in comparație cu alți turisti străini care sunt cazati la parter sau etaje intermediare, foarte aproape de celelalte Facilități.
Suntem dezamagiti si ne pare foarte rău de banii pe care i-am cheltuit. In afara de dulciuri si desert mâncarea nu se deosebeste cu nimic de un resort de 4 stele din Bulgaria. Nu recomandam hotelurile din Grupul Stone romanilor care au mai fost in Turcia si au beneficiat de serviciile unor resorturi care se respecta si țin la eticheta. O sa rămână dezamagiti.
Trimis de Paul G in 06.08.14 15:09:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Bodrum, Alanya, Tekirova, Kemer
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Paul G); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Paul G: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
==
Nivelul de detaliere insuficient nu îngăduie publicarea impresiilor ca review (articol distinct).
Recomandările vor fi, în schimb, publicate ca "EVALUARE" = miniArticol, CU note, cu statut de "mini-review".
- notele acordate în cadrul acestor miniArticole SUNT luate în calculul mediei
- miniArticolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- miniArticolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul în destinaţia X"
- miniArticolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din sejurul în destinaţia X" (afişată SUB lista cu impresii)
- evaluările NU SUNT anunţate abonaţilor la impresii noi din această destinaţie [nu se trimit înştiinţări la publicarea lor]
N.B.: Dacă nivelul de detaliere crește până la minimul suficient acceptării ca şi "articol distinct", EVALUAREA va fi transformată în REVIEW de către unul dintre Administratori.
Buna ziua.
Merg in Turcia de 20 ani.
Pot sa precizez ca nu este chiar asa.
Am fost in toate hotelurile grupului Stone mai putin Adam & Eva.
Singurul hotel care nu respecta standardele de 5 * este Royal Dragon care este o mizerie de hotel.
In schimb Royal Holiday palace, Alhambra, Wings sunt mai mult decat ok.
Intentionez ca in 2015 sa merg la Royal Taj Mahal care se deschide chiar anul acesta. Cine vrea sa faca diferenta sa mearga in Paris la 3* (unde dupa parerea mea nu sunt nici macar de 1*).
In ceeace priveste cazarea daca esti putin istet cu 20-30 euro primesti in loc de o camera cu vedere laterala o camera mult mai spatioasa chiar cu vedere catre mare. Totul tine de cum te descurci la receptie... si ei stiu asta fff bine.
@Roxana Raduca -
”Am fost in toate hoteluri grupului Stone mai putin Adam & Eva.
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
Este prima oara cand sriu pe acest site.
Astazi m-am inscris si pe viitor o sa postez despre fiecare hotel.
Pe scurt pot da niste note ptr Royal pot spune :
Royal Alhambra 10 si Royal Holiday Palce 9.50,
Royal Wings am fost doi ani consecutivi primul an 10 respectivi 8.50.
Royal Dragon 6.50.
In legatura cu locurile pe unde am fost este mai mult de povestit:
Exemple- Las Vegas, Franta, Belgia, Olanda, Suedia, Anglia, Bulgaria, Austria, Germania samd... insa cel mai bine ne simtim in Turcia iar copii sunt ff fericiti. Revin anul acesta cu impresiile de la Royal Taj Mahal unde intetionez sa merg in august.
- Aug.2023 Resort ce ți oferă posibilitatea de a te simți bine! — scris în 26.08.23 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Totul la superlativ — scris în 17.08.22 de Claudia Tim din BORşA [MM] - RECOMANDĂ
- May.2022 Recomand acest resort — scris în 31.05.22 de Claudia MS din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta scumpa si neașteptat de prost organizată. — scris în 27.07.21 de ux121300 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Prea scump pentru ceea ce oferă — scris în 24.07.21 de ux121194 din TăUţII DE SUS [MM] - nu recomandă
- Oct.2019 Nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor — scris în 23.10.19 de virginia15 din PITEşTI - nu recomandă
- Sep.2019 Foarte Impresionant — scris în 17.09.19 de mnkola din GALAţI - RECOMANDĂ