Hotelul este nou anul asta deschis, cu interior luxos, holuri imense cu suficiente fotolii si canapele, marmura peste tot si decoratiuni complexe, poate au exagerat putin cu auriul...
Camere mari, foarte frumoase, ac centralizat cu reglarea temperaturii, televizor LCD diagonala mare. Nu recomand camerele cu land view deoarece imprejurimile sunt doar spatii neamenajate(partea estica si nordica), zona fiind in constructie.
Curatenie in fiecare zi, reaprovizionare mini bar in fiecare zi cu bere, apa, sucuri, cafea...
Exteriorul arata bine dar pare cam ingramadit, topoganele, locul copiilor de joaca, amphiteatru cam mic pentru hotelu asta, pool barul, fiind inghesuite pe un spatiu destul de restrans, totusi la piscine suficiente sezlonguri, nici o problema sa gasesti un loc la orice ora. Practic e un hotel imens si o piscina mare (de fapt mai multe, unele si cominica intre ele) pe un spatiu relativ mic.
Nu gasesti ca in alte hotelui poate mai slabe zone de relaxare outdoor, nici macar terenuri de tenis.
Zona de plaja insa este imensa cu nisip fin intrarea in mare foarte lina. Este un mic chiosc de inde poti lua bauturi iar ceva mai inspre hotel este barul unde seara e muzica live de 4 ori pe saptamana.
Mancarea e foarte buna, multa carne (pui, miel, vitel, ...), peste, fructe de mare (creveti, baby creveti, surimi...) fructe diversificate (prune, portocale, struguri, mere, cirese, etc si evident pepeni, iar la micul dejun era inclusiv fagure de miere, Inghetata gratis, sucuri naturale de morcov, pepene, banana shake...
Servirea ok, chelneri destul de atenti, nu prea le au ei cu engleza dar numele bauturilor le stiu. Sucuri gama Pepsi, bere Efes, bauturi de ale lor dar mai de calitate insa am vazut si Barcardi gratis si probabil si altele...
Animatia destul de slaba atat la piscina iar la plaja mai deloc... spectacolele de la afiteatru destul de puerile... nimic interesant
Acuma componenta... surpriza emisiunii: plin ochi de romani (criza pe dracu), nu erau asa multi rusi, fata de alte hoteluri unde erau 70%... destul de multi arabi, moldoveni, am vazut si nemti si englezi da mai putini
Era sa uit... interentul e gratis, dar recomand sa va cititi mailurile dimineata cand sunt putini internauti, pentru ca seara nici o sansa si saraca tableta n-are vina...
Trimis de ovi2 in 13.07.12 00:27:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Side, Nashira
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ovi2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ovi2: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
salut, bauturi straine? sau sint doar cu plata...
ceva plusuri sau minusuri de care ne putem face o idee?
multumesc
- Aug.2023 Resort ce ți oferă posibilitatea de a te simți bine! — scris în 26.08.23 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Totul la superlativ — scris în 17.08.22 de Claudia Tim din BORşA [MM] - RECOMANDĂ
- May.2022 Recomand acest resort — scris în 31.05.22 de Claudia MS din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Vacanta scumpa si neașteptat de prost organizată. — scris în 27.07.21 de ux121300 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Prea scump pentru ceea ce oferă — scris în 24.07.21 de ux121194 din TăUţII DE SUS [MM] - nu recomandă
- Oct.2019 Nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor — scris în 23.10.19 de virginia15 din PITEşTI - nu recomandă
- Sep.2019 Foarte Impresionant — scris în 17.09.19 de mnkola din GALAţI - RECOMANDĂ