Am stat cu sotia un weekend prelungit (vineri-luni). Rezervare telefonica, fara nici un avans platit in prealabil. In acesti 420 lei sunt inclusi 90 lei in bonuri valorice care pot fi folosite la restaurant.
Am solicitat si primit camera catre Cerna, pat matrimonial, modernizata integral.
Personalul foarte amabil, hotelul populat, insa nu aglomerat - din ce am inteles, nu mai are contract cu Casa de Pensii. Deci nu mai sunt cozi la lifturi, aglomeratie la restaurant etc.
La restaurant, mancare buna, insa pretul piperat. Din cei 90 lei am mancat un pranz fara desert (ciorba+felul doi+suc) x2 si un mic dejun, spartan (doua omlete plus doua ceaiuri). Este frigider functional in camera, deci va puteti gandi sa veniti cu ceva mancare de acasa
In imediata apropiere a hotelului este Grota Haiducilor, total nerecomandabila, la 20 minute plimbare este Pizzeria Dimitrios, restul variantelor de mancare (ceva mai ieftina) fiind in zona Hotelurilor Dacia, Domogled, Afrodita - deci destul de departe, cam la 4-5 km.
Trimis de Drow in 15.06.15 14:23:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: Mamaia, Sinaia, Olanesti, Calimanesti, Govora samd.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Drow); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Drow: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Of, Doamne, ce hotel s-ar putea face aici!! Imi aduc aminte cand eram mic si treceam prin fata lui cum ma minunam la cat de frumos si maret era h. Roman.
Cat de nevolnici suntem sa ne batem joc de ce avem deja construit, nu mai spun sa facem ceva nou!
@rentea - In "democratia" noastra nu s-ar da niciodata autorizatii pentru un asemenea hotel - Ministerul Culturii ar considera ca s-ar distruge Baile Romane, mediul n-ar da pentru ca ar distruge Cerna si Parcul Natural samd.
Mie cel mai mult imi place ca dispare obiceiul cu "cafeaua". Cafeaua la receptie pentru camera, pentru telecomanda buna, cafeaua la cameriste samd. Tot personalul zambitor, amabil, prompt.
- Dec.2021 Frig, doar suntem in decembrie! — scris în 20.12.21 de critib din ORAVITA - nu recomandă
- May.2018 Ionizare la Hotel Roman — scris în 28.05.18 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Prima dată, la Hotelul Roman! — scris în 04.01.18 de mihaela p din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Jalnic... evitati acest hotel... — scris în 28.08.17 de dani ddd din REşIţA - nu recomandă
- Sep.2016 Ma simt ca acasa — scris în 26.09.16 de gcristian din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagitor — scris în 20.08.16 de danni* din GIURGIU - nu recomandă
- Apr.2016 Foarte bine — scris în 04.09.16 de gcristian din TIMIşOARA - RECOMANDĂ