Roema Guest House(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Roema Guest House - cazare peste asteptari in Roma
Buna ziua, am fost in luna februarie 2019 la Roema Guest House din Roma si vreau sa va spun ca am fost extrem de incantati de acest loc.
Apartamentul se afla in zona Vaticanului foarte aproape de statia de metrou, magazin alimentar Carrefour, intr-o zona fara multa circulatie si cu multa liniste fata de alte zone din Roma.
Camerele de inchiriat fac parte dintr-un apartament privat fiecare avand baie proprie. Sunt doua camere de 3 paturi, 2 camere de doua paturi si o camera d un pat. Balcoane nu sunt la toate camerele, doar o camera de 2 locuri, una de 3 locuri si cea de 1 loc avand balcon.
Camerele sunt mari, dispun de aer conditionat functional fara taxe, sunt curate iar caldura nu a lipsit ci dimpotriva.
Un detaliu ar fi ca baia de la camera de un pat nu este in camera ci se trece prin bucatarie spre baia privata, celelalte camere avand baia in interior.
Toti cei cazati au acces la o bucatarie dotata cu o combina frigorifica, 2 incalzitoare electrice, fierbator de apa, ustensile de bucatarie cat si vesela. Tot in bucatarie mai este o masina de spalat rufe si o imprimanta.
Gazdele foarte primitoare si gata sa te ajute.
Mentionez ca rezervarea am facut-o direct prin discutie telefonica, adresa fiind disponibila atat pe siteurile de specialitate cat si pe facebook, astfel obtinand o reducere substantiala.
Alt detaliu important ar fi ca pe langa pretul cazarii se mai adauga taxa de oras platita separat.
Trimis de dradi1 in 20.02.19 10:41:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dradi1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Roema Guest House, ROMA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Coordonatele sunt ok.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.